Life

Anca Țurcașiu, prima reacție după ce fostul soț s-a afișat cu noua iubită. Vedeta “La Bloc” a făcut anunțul

15.09.2020 | 10:38
Anca Turcasiu prima reactie dupa ce fostul sot sa afisat cu noua iubita Vedeta La Bloc a facut anuntul
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu a oferit prima declarație, după ce a aflat că fostul ei soț iubește din nou. Vedeta din serialul “La Bloc” a reacționat într-un mod foarte efervescent și nici n-a stat pe gânduri când a aflat ultimele vești.

Actrița a fost măritată, până în urmă cu câteva luni, cu medicul Cristian Georgescu. Cei doi au pus capăt mariajului care dura de 22 de ani și au divorțat, în plină pandemie.

ADVERTISEMENT

De curând, fostul soț al vedetei a fost surprins în compania unei alte femei. Semnele dintre cei doi au fost foarte clare. Mai ales că bărbatul a acceptat să iasă în oraș și alături de puștiul femeii cu care are o relație în prezent.

Anca Țurcașiu, prima declarație despre iubita fostului soț. Actrița nici n-a stat pe gânduri când a auzit totul

Veștile sunt și acum neașteptate pentru fanii Ancăi Țurcașiu. Vedeta a avut o reacție total neașteptată față de întreaga situație.

ADVERTISEMENT

Cristian Georgescu a fost filmat în momentul în care se afla într-un mall din Capitală, de către colegii din presă. În acele momente se afla în compania celei cu care a început o relație, de după divorț, dar și cu fiul ei. Nu s-a ferit vreo clipă de la gesturile tandre, deși erau în public.

Astfel de informații au ajuns și la urechile Ancăi Țurcașiu, iar celebra femeie de 50 de ani nu le-a tolerat foarte ușor. A fost vizibil deranjată de gesturile celui cu care a împărțit un cămin timp de mai bine de două decenii.

ADVERTISEMENT

Actrița și cântăreața le-a dat fanilor ei un răspuns legat de cum simte toate aceste schimbări, în care nu părea foarte fericită. Apropiații lor ar fi susținut recent și că motivul pentru care li s-a terminat mariajul atât de brusc a fost din pricina pandemiei.

La ridicarea stării de urgență, artista s-a putut concentra mai bine pe carieră, dar și pe aparițiile neașteptate, pe placul celor din public. Aceasta e foarte apreciată în mediul online, unde le arată în mod regulat prietenilor virtuali cu ce activități se mai preocupă.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu) on

Mai exact, lunile în care au stat acasă au însemnat o ruptură între cei doi foști parteneri. Un alt motiv existent ce a dus la divorț a fost și lipsa banilor. Problemele financiare au dus la decizia de separare. Contactată de curând, vedeta a mărturisit că nu dorește și nu are timpul necesar să discute acest subiect. Totul fiind mult prea sensibil după doar două luni de când ea și Cristian Georgescu au ajuns la notar.

ADVERTISEMENT