Life

Anca Țurcașiu, reinventată după divorț! Nimănui nu-i vine să creadă cum arată

18.10.2020 | 12:06
Anca Turcasiu reinventata dupa divort Nimanui nui vine sa creada cum arata
ADVERTISEMENT

Anca Turcașiu a revenit în mediul online, artista pare reinventată după separarea de cel care i-a fost partener de viață 22 de ani. Modul în care aceasta arată, la vârsta de 50 de ani, i-a impresionat pe cei ce au văzut imaginea distribuită pe platormele de socializare.

În iulie, actrița anunța că a divorțat, rugându-și fanii și presa să păstreze distanța cu privire la acest subiect, care s-a dovedit a fi unul foarte sensibil pentru ea.

ADVERTISEMENT

La începutul aceste luni, cântăreața s-a întors în lumea virtuală, anuntându-și apariția printr-un mesaj în care explica motivul pentru absenței: „e sănătos să-ți dai o pauză de respirație. Să mergi la mare. Să citești. Să stai cu tine. Să te uiți înăuntrul tău ca în ochii unui prieten vechi, deodată regăsit. Sunt aici.”

Apariție reinventată a Ancăi Țurcașiu. Fanii, impresionați de modul cum arată

Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, apariție impresionantă la malul mării
Sursa foto: Facebook

Ultima fotografie postată de solistă a uimit audiența și a atras o muțime de aprecieri și comentarii admirative pentru modul în care aceasta arată: „te-ai ridicat din spuma mării, frumoasă ca Afrodita, draga mea Ancuța! Seninul vieții, clipă de clipă, ti-l doresc!”.

ADVERTISEMENT

„Doamne, Ancuța, cât poți fi de frumoasă! Meriți tot ce-i mai bun și frumos pe lume! Ești minunată!”, „Ancuțo, tu când ai de gând să îmbătrânești?”, „O lecție pentru “botoxatele” pe care “presa” le face vedete! Bravo, Anca!”, sunt doar câteva mesaje pe care fanii le-au transmis la vederea imaginii de mai sus.

Cântăreața este o mare iubitoare a mării, șatena menționează acest lucru destul de des, iar, când nu o face, distribuie fotografii care ne-o arată pe plajă sau în apropierea acelui loc, atât de drag pentru ea.

ADVERTISEMENT

Nici mesajul care însoțește această imagine nu face excepție: „iubesc marea! Dintotdeauna. Copil fiind, mergeam cu părinții mei la Năvodari cu cortul, pe care-l montam pe plajă. Trei săptămâni. Ca să ne trezim cu marea în nări. Ca să ne putem bucura de ea cât mai mult.

Când am împlinit 40 de ani am făcut o ședință foto la mare cu un artist fotograf, Mircea Marinescu. Ne-am propus reeditarea ei la 50 de ani. Tot acolo. Ceea ce s-a și întâmplat vara aceasta. Fotografia de mai jos e în avanpremieră! Restul… urmează cât de curând!, a explicat ea apariția, care a surprins pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Totodată, se pare că marea a ajutat-o mult pe actriță în perioada delicată, care a urmat după divorț. Ea și-a petrecut o mare parte din timpul verii pe litoral, unde a avut spectacole. Acesta le-a mărturisit fanilor virtuali că și-a descoperit un nou hobby, marșul, postând o fotografie făcută pe plajă: „trăiesc senzații uluitoare: liniște, entuziasm, motivația de a înainta măcar cu câteva sute de metri mai mult decât ieri”, susținea vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: