Life

Anca Țurcașiu a dezvăluit secretul siluetei perfecte: “Este o obsesie”. Ce face zilnic

Anca Țurcașiu a dezvăluit de la ce obiceiuri nu se abate niciodată. Actrița face zilnic antrenamente de fitness. Ce soluție a găsit pentru atunci când este plecată în turneu?
21.02.2022 | 14:32
Anca Turcasiu a dezvaluit secretul siluetei perfecte Este o obsesie Ce face zilnic
Anca Țurcașiu a dezvăluit secretul siluetei sale. Sursa: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

La 51 de ani, Anca Țurcașiu afirmă că s-a reinventat. Odată cu venirea pandemiei și oprirea spectacolelor de teatru, actrița s-a reprofilat și și-a îndreptat atenția către două noi domenii de activitate.

Anca Țurcașiu și-a creat propria colecție vestimentară și predă lecții de arta conversației și ținută în societate.

ADVERTISEMENT

Nu doar în cariera Ancăi Țurcașiu s-au produs schimbări, ci și în modul în care aceasta se raportează la propria persoană. Actrița a dezvăluit ce sacrificii face pentru a se simți bine și a arăta întotdeauna impecabil.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Anca Țurcașiu: „Conștientizez fiecare zi. Te naști singur și mori singur”

Invitată în emisiunea Vorbește lumea, Anca Țurcașiu a vorbit despre schimbările care au survenit în viața sa în ultimul timp. Vedeta spune că acum privește altfel lucrurile și a conștientizat că trebuie să fie cea mai mare susținătoare a viselor sale.

ADVERTISEMENT

„Nu prea mă gândeam la mine și la viața mea înainte. Acum conștientizez fiecare zi și o contorizez la final ca fiind una foarte frumoasă. Pentru că nimeni nu poate să te ajute, decât tu.

Poți să ai o grămadă de susținere, dacă nu vine din tine credința că poți să faci orice la orice vârstă. Dacă nu vine din tine nădejdea, speranța, încrederea, n-ai cum să reușești.”, a spus artista, luni, 21 februarie, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Actrița a mai adăugat că modul acesta de gândire nu a fost unul ușor de acceptat după despărțirea de fostul soț.

„Te deprimă, în primă fază. Pentru că îți dai seama că te naști singur și mori singur. Dar sunt niște lecții de viață pe care le-am primit și atunci când am crezut că sunt singură, de fapt, am primit de unde nici nu m-aș fi așteptat un ajutor, iubire și prietenie și a fost uimitor.”,  a adăugat Anca Țurcașiu.

ADVERTISEMENT

Cum se vede Anca Țurcașiu peste 20 de ani?

Anca Țurcașiu are foarte mare grijă de felul în care arată. Vedeta a renunțat să mai consume carne, iar sportul este o activitate de bază în viața sa. În viitor se vede la fel de energică precum e în prezent.

„Eu mă văd la 70 de ani slabă, bronzată, alergând pe plajă. Nu mai am frici. Mai am una, dar e un secret al meu. În general, nu mai mi-e frică de nimic în viața asta.”, a dezvăluit Anca Țurcașiu.

Actrița a recunoscut că, în ultimii ani, a devenit mai apropiată de credință și de Dumnezeu. Merge în fiecare duminică la biserică și este convinsă că și asta a contribuit la schimbarea sa.

Care este secretul siluetei Ancăi Țurcașiu?

La 51 de ani, Anca Țurcașiu se laudă cu un corp pe care multe adolescente și l-ar dori, însă nimic nu vine de la sine, iar artista a dezvăluit că face eforturi mari, pentru a se menține în formă. Face zilnic sport și nu se abate de la program nici atunci când este plecată în turnee.

„Muncesc enorm pentru asta. Nu sunt așa de la natură. O oră și jumătate merg la sală, în fiecare zi. Fac fitness. Eu am în permanență febră musculară. Mă simt excelent. Se întreține cu foarte multă muncă.

În turneu îmi întind o plapumă pe jos, în cameră. Fac 10 minute brațe, 10 minute abdomen și 10 minute picioare. Este puțin dusă spre o obsesie.”, a recunoscut actrița.

ADVERTISEMENT