Life

Anca Țurcașiu și Gabriel Fătu formează un cuplu? Primele declarații: “Ne-am apropiat foarte tare”

Anca Țurcașiu face primele declarații după ce s-a spus că ar avea o relație cu actorul Gabriel Fătu! Actrița și cântăreața lămurește zvonurile apărute în presă.
19.05.2022 | 18:42
Anca Turcasiu si Gabriel Fatu formeaza un cuplu Primele declaratii Neam apropiat foarte tare
Anca Țurcașiu, despre relația cu actorul Gabriel Fătu. Sursa foto: arhiva personală/Facebook.
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu, în vârstă de 52 de ani, a reacționat după ce s-a scris că ar avea o relație cu colegul ei, actorul Gabriel Fătu. Alături de el, celebra interpretă joacă în spectacolul Rude cu nevastă-mea, la Sala Dalles, din București. De altfel, Anca Țurcașiu susține că așa s-au și împrietenit.

Ce spune Anca Țurcașiu despre relația cu actorul Gabriel Fătu

La doi ani de la divorțul de soțul ei, stomatologul Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu parcă a înflorit. Arată impecabil, profesional îi merge bine și, mai nou, a început să fie tot mai des văzută în compania actorului Gabriel Fătu. Cei doi petrec tot mai mult timp împreună, ba chiar frecventează și aceeași sală de sport.

ADVERTISEMENT

Gurile rele s-au și grăbit să spună că ar avea o relație amoroasă. Anca Țurcașiu a oferit prima declarație după ce s-a scris că între ea și actorul Gabriel Fătu ar exista mai mult decât o relație profesională.

”Noi suntem ca frații. Avem o prietenie frățească. Ne-am apropiat foarte tare pentru că avem un spectacol împreună în care jucăm, Rude cu nevastă-mea. Am fost în turneu, ne-am împrietenit. De aceea ne-am dus și împreună la sală. Suntem colegi și prieteni foarte buni. Asta nu înseamnă că nu avem voie să postăm fotografii. Nu înseamnă că avem ceva”, a declarat, pentru FANATIK, Anca Țurcașiu.

ADVERTISEMENT
Anca Țurcașiu și Gabriel Fătu
Anca Țurcașiu și Gabriel Fătu. Sursa foto: Facebook.

”Dacă mă vede cineva că trec strada cu Dan Bittman, nu înseamnă că am ceva cu el”

Anca Țurcașiu nu a ascuns faptul că este curtată, însă, nu a confirmat până acum prezența unui bărbat în viața ei. Actrița și cântăreața a făcut aluzie și la alte imagini publicate de ea pe rețelele de socializare, în special la cea postată de la ziua lui Dan Bittman.

”Și dacă mă vede cineva că trec strada cu Dan Bittman, nu înseamnă că am ceva cu el. Suntem prieteni. Și dacă am făcut poze la ziua lui, nu înseamnă că avem ceva. Nu pot să mă mai văd cu nimeni, că spune lumea că avem ceva. Suntem foarte apropiați…”, a mai declarat Anca Țurcașiu, după ce s-a insinuat că ar forma un cuplu cu Gabriel Fătu.

ADVERTISEMENT

A divorțat în urmă cu doi ani

Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei, Cristian Georgescu, în urmă cu doi ani. Anunțul a fost făcut chiar de către artistă, pe rețelele sociale. Din mariajul cu Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu are un fiu de 23 de ani, Radu.

Medicul stomatolog Cristian Georgescu și-a refăcut rapid viața după despărțire, iar în curând urmează să se căsătorească cu o blondă misterioasă. De altfel, alături de aceasta și-a făcut apariția la căsătoria fiului lor, eveniment ce a avut loc în luna aprilie.

ADVERTISEMENT

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine!”, a scris artista pe Facebook în vara anului 2020.

Este soacră mare din 29 aprilie

Anunțul privind căsătoria fiului ei, Radu, a fost făcut de Anca Țurcașiu tot pe rețelele sociale, acolo unde a făcut și primele declarații despre eveniment.

„De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind.

Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător, știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi! Vă iubesc enorm”, a scris Anca Țurcașiu, pe contul său de Instagram, după ce fiul său a spus DA la Starea Civilă.

La cununia fiului său, Anca Țurcașiu a ales o ținută foarte elegantă. Interpreta a purtat un costum negru și o cămașă albă. În picioare, artista  și-a pus o pereche de pantofi cu toc și dresuri cu model. Ea și-a asortat ținuta cu bijuterii voluminoase, un inel și un colier.

Mai mult, Anca Țurcașiu și-a completat look-ul cu un guler din dantelă, dar și cu o geantă încăpătoare, de asemenea, neagră.

ADVERTISEMENT