Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu şi-au spus “ADIO”!

Anca Ţurcaşiu şi medicul Cristian Georgescu s-au despărţit de comun acord în urmă cu aproximativ o lună, după ce, iniţial, ar fi încercat să mai acorde o şansă căsniciei lor....
20.09.2014 | 12:19
Anca Turcasiu si Cristian Georgescu siau spus ADIO

Anca Ţurcaşiu şi medicul Cristian Georgescu s-au despărţit de comun acord în urmă cu aproximativ o lună, după ce, iniţial, ar fi încercat să mai acorde o şansă căsniciei lor.

3

Apropiaţii spun că foştii soţi au stabilit să rămână în relaţii bune, astfel încât fiul lor să nu fie afectat de decizia părinţilor de a încheia mariajul.

Anca Ţurcaşiu şi medicul Cristian Georgescu formau până mai ieri unul dintre cele mai stabile cupluri din showbizul autohton.
Erau căsătoriţi de 16 ani şi nimic nu părea să le afecteze relaţia.

5

 

Doar că, în ultimul timp, aparent din cauza programului foarte încărcat al artistei, care era angrenată în mai multe proiecte, norii negri s-au abătut şi în căsnicia lor.

6

Cei doi soţi au renunţat, astfel, la verighete, încă de la sfârşitul anului trecut, când au vorbit, pentru prima oară, despre un potenţial divorţ. Surse din preajma lor susţin însă că la scurt timp s-au răzgândit şi, mediaţi fiind, au încercat să mai acorde o şansă căsniciei lor, mai ales că au un fiu, Alexandru, în vârstă de 15 ani.

8

Cum, deşi au încercat, nimic nu s-a schimbat, Anca şi Cristian au decis să divorţeze în secret, în urmă cu aproximativ o lună, la notar. Contactată, artista a confirmat separarea oficială de Cristian. “Da, aşa este. Dar nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Am nevoie de o viaţă liniştită”, a spus vedeta.

În această vară, Anca şi fostul soţ au fost surprinşi împreună pe litoral, fără însă a da de bănuit că au probleme în căsnicie.
«Este război la noi în casă»

La sfârşitul anului trecut, Anca mărturisea că a trecut prin criza conflictului între generaţii. Fiul ei, adolescent, devenise un rebel fără seamăn.
“Este război la noi acasă. Alex comunică acum mai mult cu tatăl lui. Am devenit prea dură, din cloşca ce am fost toată viaţa. Mie îmi era milă de el, iar acum, când sunt mai dură, s-a închis portiţa de comunicare”, declara artista într-o emisiune TV.

sursa: libertatea.net

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

Tags: