Life

Anca Țurcașiu, soacră mare. Băiatul ei s-a căsătorit: „De azi, oficial am doi copii”

Anca Țurcașiu este o mamă împlinită. Băiatul ei, Radu, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Ce mesaj a transmis artista după fericitul eveniment?
29.04.2022 | 17:01
Anca Turcasiu soacra mare Baiatul ei sa casatorit De azi oficial am doi copii
Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu are motive de bucurie. Radu, fiul său, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit. Artista a făcut publice mai multe imagini de la eveniment în mediul online, acolo unde a făcut și primele declarații.

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit. Artista spune că a devenit oficial mama a doi copii

Anca Țurcașiu, în vârstă de 51 de ani a fost soacră mare. Fiul său, Radu, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Cei doi erau împreună de mai mult timp, iar acum au decis să facă pasul cel mare.

ADVERTISEMENT

Artista a făcut anunțul pe rețelele sociale, acolo unde a făcut și primele declarații despre eveniment. Emoționată, dar și bucuroasă, Anca Țurcașiu le-a transmis tinerilor căsătoriți că este mândră de ei și că îi iubește.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

„De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind.

ADVERTISEMENT

Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător, știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi! Vă iubesc enorm”, a scris Anca Țurcașiu pe contul său de Instagram. 

Ce a purtat Anca Țurcașiu la cununia fiului său?

Pentru cununia fiului său, Anca Țurcașiu a ales o ținută elegantă. Artista a îmbrăcat un costum negru și o cămașă albă. În picioare a avut pantofi cu toc și dresuri cu model pe picior. Ca și accesorii, vedeta a optat pentru bijuterii voluminoase, un inel și un colier.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Anca Țurcașiu a întregit look-ul cu un guler din dantelă, cel mai probabil, acesta face parte din propria ei colecție vestimentară, dar și cu o geantă încăpătoare, de asemenea, neagră.

Prietenii și următorii Ancăi Țurcașiu le-au transmis felicitări proaspeților căsătoriți

În secțiunea de comentarii a postării de pe Instagram, prietenii, dar și cei care o îndrăgesc pe Anca Țurcașiu le-au transmis urări de bine proaspeților căsătoriți.

ADVERTISEMENT

„Vai, ce veste minunată! Să fiți fericiți toată viața!”, le-a scris Adela Popescu, care a adăugat la sfârșitul mesajului și o inimioară.

„Doamne! Felicitări! Parcă ieri fugeai de la filmări să ajungi repede la Radu. Căsnicie lungă și înțelegere multă”, a transmis Tilly Niculae.

ADVERTISEMENT