News

Foto! O mai ţii minte pe românca lui Ancelotti? Cum arată acum!

Marina Creţu s-a iubit ani buni cu Carlo Ancelotti, celebrul antrenor care a scris istorie la Juventus, AC Milan, Chelsea şi Real Madrid. Românca a fost amanta tehnicianului şi povestea lor de...
02.09.2015 | 12:07

Marina Creţu s-a iubit ani buni cu Carlo Ancelotti, celebrul antrenor care a scris istorie la Juventus, AC Milan, Chelsea şi Real Madrid. Românca a fost amanta tehnicianului şi povestea lor de iubire a ţinut prima pagină a tabloidelor din Italia şi România! FANATIK vă prezintă în premieră cum arată Marina acum!

(CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE, de la 10 la 20, CU AMANTA LUI ANCELOTTI ACUM! AŞA ARATĂ ROM NCA AZI!)

Divorţat în urmă cu 7 ani, în 2008, Ancelotti s-a iubit cu o româncă, Marina Creţu, alături de care era din 2004.

(VEZI AICI ŞI ALTE FOTOGRAFII INCENDIARE! CUM SE IUBEŞTE ROM NCA ÎN OCEAN CU ANCELOTTI! PAPARAZZII AU SURPRINS TOTUL! SCENE FIERBINŢI!)

Românca a sperat că după un eventual divorţ se va putea căsători cu antrenorul madrilenilor, însă acesta nu s-a lăsat dus la altar. După mai multe certuri şi împăcări, cuplul Carlo Ancelotti – Marina Creţu s-a despărţit definitiv în mai 2011, iar Marina şi-a refăcut viaţa între timp şi chiar a devenit mamă.

(CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINI DE SENZAŢIE CU NOUA NEVASTĂ A LUI ANCELOTTI! Pentru ea a părăsit-o pe Marina! BLONDA ARATĂ DEMENŢIAL)

“Ne-am cunoscut acum opt ani. Eu lucram la un post de televiziune. A fost o senzatie placuta.El antrena Milanul. Este o diferenta de 18-19 ani intre noi. Relatia noastra s-a consumat un an la telefon, el a avut apoi probeleme in casnicie. Si asa a ainceput o frumoasa poveste de iubire. A divorsat pentru ca ceva nu a mers in casnicie, nu sunt eu motivul. Eu am cunoscut un om singur, era casatorit legal. Nici acum nu este divortat. In Italia dupa trei ani. Drumurile noastre s-au despartit, el are o strada, eu am o strada. Am casa in Italia, in Anglia, in Spania si in Romania. Noi ne-am despartit acum trei luni. Ne-am vazut. Eu mi-am dorit foarte mult sa am un copil cu Carlo. Nu s-a putut, probabil nu a vrut sa-si refaca viata. Eu sunt singura, nu-l astept. Am avut multe rupturi, ne-am certat de mai multe ori”, mărturisea românca la acea vreme.

IMAGINI BOMBĂ cu Elena Udrea la plajă! GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Se apleacă, trage de bikini şi…

 

TOPUL CELOR MAI UŞURATICE FEMEI ÎN FUNCŢIE DE ZODIE!!! Vezi care sînt NIMFOMANE!!!

 

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

 

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual