Ancelotti a vorbit despre problemele pe care le-a avut la Bayern: "Jucătorii erau frustraţi şi nimeni nu mă susţinea"

Carlo Ancelotti, Bayern Munchen,

Carlo Ancelotti a fost demis de la Bayern Munchen în urma înfrângerii cu 3-0 de pe terenul celor de la PSG, fiind înlocuit în cele din urmă cu Jupp Heynckess.

Tehnicianul italian a intrat în conflict cu cei mai importanţi jucători de la Bayern Munchen, iar vedetele bavarezilor au refuzat să se mai pregătească la cel mai înalt nivel, acest lucru fiind resimţit în rezultatele echipei din Bundesliga.

Ancelotti a ajuns la Bayern Munchen în urma experienţei de la Real Madrid şi a reuşit să câştige titlul în Bundesliga, dar mult prea puţin. Veteranul italian a fost în cele din urmă demis după înfrângerea cu 3-0 de pe Parc des Princes şi a decis să vorbească despre situaţia de acolo la mai bine de două luni de la ultimul joc condus pe banca lui Bayern.

Ancelotti: "Mi s-a cerut să schimb metoda de lucru"

Italianul care a câştigat de trei ori Liga Campionilor în cariera de antrenor a avut probleme şi în relaţia cu şefii echipei, nu doar cu jucătorii: "Când şefii clubului nu te ajută, eşti mort! Antrenorul e mort! E exact ce am păţit eu la München. Mi s-a cerut să schimb metoda de lucru, ceea ce am refuzat imediat", a declarat Ancelotti într-un interviu din Tageszeitung. 

Fostul antrenor al lui Bayern s-a simţit nedreptăţit de modul în care a fost tratat la clubul german: "Ce aş fi putut să fac dacă jucătorii importanţi au umplut birourile conducătorilor? Erau frustraţi, se plângeau de mine. Şi nimeni nu mă susţinea. Doar ei sunt protejaţii şefilor. Dintr-o dată, antrenorul nu mai are credit în vestiar. În asemenea condiţii, e imposibil să mai lucrezi"

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663