Nicio categorie

Ancelotti face dezvăluiri din interiorul vestiarului! Cine este cel mai serios jucător şi cine e cel mai amuzant

Carlo Ancelotti a vorbit într-un interviu acordat celor de la Telecino despre atmosfera din vestiarul lui Real Madrid şi le-a făcut cîteva caracterizări elevilor săi, însă nu a suflat nici o...
01.06.2014 | 20:07
Ancelotti face dezvăluiri din interiorul vestiarului! Cine este cel mai serios jucător şi cine e cel mai amuzant

Carlo Ancelotti a vorbit într-un interviu acordat celor de la Telecino despre atmosfera din vestiarul lui Real Madrid şi le-a făcut cîteva caracterizări elevilor săi, însă nu a suflat nici o vorbă despre Cristiano Ronaldo.

“Am o relaţie excelentă cu toţi jucătorii. Dar, să ştiţi că nu este deloc uşor. Vorbesc cu toţi jucătorii la acelaşi nivel. Nu am impus şi nu voi impune niciodată ceva faţă de care ei nu sunt convinşi”, a declarat Ancelotti italian, conform Telecino.

Tehnicianul italian are un respect deosebit despre Sergio Ramos: “Este întotdeauna ultimul care părăseşte vestiarul, după antrenamente. A fost incredibil pe final de sezon”, spune Ancelotti.

Cum în orice echipe trebuie să existe un jucător care să se ocupe de buna dispoziţie, Carlo Ancelotti îl vede pe brazilianul Marcelo ca fiind unul dintre cei mai amuzanţi jucători ai ”galacticilor”: “Este jucătorul cel mai amuzant şi cu cel mai dezvoltat simţ al umorului”, încheiat antrenorul lui Real.

Despre Isco: “Isco este de departe cel mai calic din vestiar”
Despre Xabi Alonso: “Este cel mai disciplinat jucator din lot”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri