Fotbal international

VIDEO / Morata şi Tevez şochează Madridul! Golul lui Ronaldo ţine Realul în joc

Tevez şi Morata au marcat golurile victoriei lui Juventus, în timp ce Cristiano Ronaldo a punctat pentru Real Madrid. Returul va avea loc miercuri, 13 mai, la Madrid....
05.05.2015 | 21:25
VIDEO  Morata si Tevez socheaza Madridul Golul lui Ronaldo tine Realul in joc

Tevez şi Morata au marcat golurile victoriei lui Juventus, în timp ce Cristiano Ronaldo a punctat pentru Real Madrid. Returul va avea loc miercuri, 13 mai, la Madrid.

FINAL DE MECI

Min. 58: GOOOL Juventus! Tevez transformă o lovitură de pedeapsă pe care tot el a obţinut-o.

Loading the player…

Min. 40: Ratare incredibilă a lui James Rodriguez, care trimite în bară din doar doi metri, cu o lovitură de cap, din pasa lui Isco.

Loading the player…

Min. 27: GOOOL Real Madrid! Ronaldo egalează cu o lovitură de cap din apropiere, din pasa lui James Rodriguez.

Loading the player…

Min. 24: Cristiano Ronaldo iese prima dată la rampă. Păcăleşte fundaşii lui Juve şi scapă singur, dar trage cu stîngul pe lîngă poartă.

Min. 9: GOOOL Juventus! Morata deschide scorul după ce Casillas respinge în faţă şutul lui Tevez.

Loading the player…

UPDATE / Iată echipele de start în Juventus – Real Madrid. Bale revine ca titular după accidentare. La Juve surprinde titularizarea lui Stefano Sturaro, 22 de ani, în centrul terenului.

Capture

UPDATE / Moment amuzant la sosirea lui Real Madrid la Torino. Mai mulţi suporteri ai madrilenilor din Italia i-au aşteptat pe jucători la aeroport pentru a se fotografia alături de ei şi pentru a obţine autografe. Deşi ar fi trebuit să fie în centrul atenţiei, Gareth Bale a fost uimit să vadă că un puşti care l-a abordat pentru a face o poză, nu pentru a se poza alături de el. Uşor surprins, Bale s-a conformat, a luat aparatul puştiului şi i-a făcut acestuia o poză cu James Rodriguez.

https://youtu.be/ZDW5VQZ8nH4

UPDATE / Întîlnire surpriză cu doar cîteva ore înaintea startului de meci între Juventus şi Real Madrid. Impresarul vedetei campioanei Italiei, Paul Pogba, Mino Raiola, a fost la hotelul la care sînt cazaţi “galacticii” pentru o discuţie cu oficialii madrileni, anunţă cotidianul spaniol As. Paul Pogba este în fruntea listei lui Real Madrid pentru un posibil transfer în această vară.

UPDATE / Fost jucător al lui Real Madrid, Alvaro Morata este anunţat titular astăzi pentru Juventus, împotriva “galacticilor”. Atacantul este foarte motivat înaintea disputei contra fostei echipe: “Ar fi extraordinar să ajung în finala Ligii Campionilor din primul meu an la Juventus. Aş da orice să o eliminăm pe Real Madrid şi să se întîmple asta. Nu simt presiune că întîlnim pe Real, joc la cea mai bună echipă din Italia şi una dintre cele mai bune din Europa”, a declarat Morata.

UPDATE / Jucătorii Realului sînt foarte superstiţioşi, lucru demonstrat de ultimul lucru făcut înaintea meciului cu Juventus din semifinalele Ligii Campionilor. Galacticii au solicitat ca avionul cu care au zburat la Torino să fie pilotat de comandantul catalan Juan Manuel Boned, acesta ducînd formaţia şi în semifinalele Ligii Campionilor de anul trecut, dar şi în finala de la Lisabona, anunţă presa din Spania.

Mai mult, Boned a fost pilot şi la deplasarea din sezonul trecut de la Bayern, cînd Real Madrid s-a impus cu 4-0, dar şi la Lisabona, unde a cîştigat Liga.

******************************************************************************

Prima semifinală a Ligii Campionilor propune o dispută deja clasică în istoria acestei competiţii, între Juventus şi Real Madrid. Prima manşă are loc la Torino, iar unul dintre personajele care va fi în centrul atenţiei este Carlo Ancelotti. Italianul revine pe terenul echipei pe care a antrenat-o în perioada 1999-2001.

A pierdut un titlu în ultima etapă, la Perugia

În ultima etapă a sezonului 1999-2000, Juventus, antrenată de Carlo Ancelotti, avea nevoie de un punct pe terenul Perugiei pentru a-şi asigura titlul de campioană, în faţa celor de la Lazio. Romanii şi-au făcut treaba şi au cîştigat pe propriul teren contra Regginei, scor 3-0. Pierluigi Colina era la centru la Perugia – Juventus, care a rămas cu scor alb la pauză. Partida a fost întreruptă din cauza unei furtuni apărute neaşteptat. În partea a doua, Juve a presat pentru victorie, dar lucrurile au luat o turnură de coşmar pentru torinezi cu o jumătate de oră înainte de final, cînd Alesandro Calori a deschis scorul. Ancelotti nu a putut redresa echipa, care a pierdut titlul în mod şocant. Condusese pe întreaga desfăşurare a sezonului, cu o singură înfrîngere în primele 26 de etape. În ultimele opt au pierdut de patru ori şi au pierdut un titlu pentru care fanii l-au acuzat pe Ancelotti.

2003: Juve elimină Real, Ancelotti le-a luat trofeul

Juventus şi Real Madrid s-au întîlnit ultima dată în 2003, tot în semifinale. Italienii au pierdut prima manşă la Madrid, 1-2, dar a întors rezultatul la Torino, unde s-a impus cu 3-1. Astfel, Juve a ajuns în finală, pierdută însă la lovituri de departajare în faţa lui AC Milan. La acea vreme, “diavolii” erau conduşi chiar de Carlo Ancelotti, astfel că antrenorul italian a devenit o figură cu atît mai puţin plăcută la Torino.

Revine Bale, Benzema este out! 

Gareth Bale a fost recuperat la timp de medicii lui Real Madrid şi este anunţat titular la Torino. În schimb, Karim Benzema nu a făcut deplasarea pentru acest meci, fiind în continuare accidentat. La Juventus, Pogba are şanse mici să intre pe teren, după aproape două luni de inactivitate din cauza unei accidentări.

Echipe probabile

Juventus: 4-4-2: Buffon – Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini – Vidal, Pirlo, Marchisio, Evra – Tevez, Morata. Antrenor: Massimo Alegri.

Real Madrid 4-4-2: Casillas – Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo – Ramos – Rodriguez, Kroos, Ramos, Isco – Hernandez, Ronaldo: Antrenor: Carlo Ancelotti.

“Torino nu este un oraş pe gustul meu. Iar Juventus este o echipă pe care nu am iubit-o niciodată şi, probabil, nu o voi iubi niciodată”, Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid.

319 milioane de euro este valoarea lotului echipei Juventus Torino

711 milioane de euro este valoarea lotului echipei Real Madrid

ANUNT SFASIETOR!!! “SÎNT LA UN PAS DE MOARTE!!!” PREZENTATOAREA TV….

TRAGEDIE DE ULTIMA ORA! Toată Rusia este în STARE DE ŞOC!

A MURIT UN MARE CANTARET!!! MILIOANE DE FANI I-AU FREDONAT SUPER HITUL!!! VEZI VIDEO!!!

ATAC FĂRĂ PRECEDENT LA GIGI BECALI! HORIA IVANOVICI ÎL DESFIINŢEAZĂ PE PATRONUL STELEI!!!

FOSTA SOŢIE A LUI MUTU I-A CERUT VOIE, FOTBALISTUL A SPUS “DA”! ADIO!

TRANZACŢIA DECENIULUI: PRO TV A FOST VÎNDUT!