VIDEO. Eliminarea din ligă i-a afectat! Bayern, pas greşit cu Mainz la Munchen!

Bayern a terminat la egalitate meciul cu Mainz, scor 2-2. Robben şi Alcantara au marcat pentru Bayern, în timp ce Krkic şi Brosinski au punctat pentru oaspeţi.

Bayern - Mainz 2-2 (Robben 16, Alcantara 73 / Krkic 3, Brosinski 40 pen.) VIDEO

98887

Carlo Ancelotti şi-a fixat obiectivele pentru sfârşitul sezonului. Eliminarea din Liga Campionilor îi va permite tehnicianului italian să aibă mai mult timp la dispoziţie pentru competiţiile interne: Bundesliga şi Cupa Germaniei.

”Toată atenţia noastră se va concentra asupra Bundesligii şi a Cupei Germaniei. Meciul cu Mainz de mâine este foarte important. Vom trebui să arătăm reacţia noastră după o asemenea eliminare din Liga Campionilor”, a declarat Carlo Ancelotti.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Tehnicianul bavarezilor încă este marcat de felul în care echipa sa a pierdut calificarea în semifinalele Ligii Campionilor. Arbitrul acelei partide a comis o serie de erori în defavoarea lui Bayern. Două goluri ale madrilenilor au fost reuşite din poziţii afară din joc, iar Vidal a primit al doilea cartonaş galben după un fault inexistent.

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663