News

Anchetă a Poliţiei, după ce o adolescentă a fost bătută într-un parc din Bucureşti pentru că ar fi refuzat să lovească o fată

10.09.2019 | 11:05
Ancheta a Politiei dupa ce o adolescenta a fost batuta intrun parc din Bucuresti pentru ca ar fi refuzat sa loveasca o fata
Adolescentă bătută de o altă fată în Capitală. Sursa foto: adevarul.ro

Scandal monstru izbucnit în cursul zilei de luni, într-un parc din Capitală. O adolescentă a fost bătută cu pumnii și picioarele, apoi târâtă de păr, dintr-un motiv incredibil. Totul ar fi pornit de la refuzul tinerei de a lovi o altă fată.

Imaginile au devenit virale pe Facebook

Incidentul s-a petrecut în Parcul Morarilor Pantelimon, fiind filmat și postat ulterior pe rețelele de socializare, unde imaginile au devenit virale. În clipul video postat pe Facebook se poate observa cum victima este bătută cu pumnii și picioarele de o fată, în timp ce altele, adunate în jur, asistă la revoltătoarea scenă și chiar transmit încurajări agresoarei.

Scandalul ar fi pornit de la faptul că adolescenta a refuzat să lovească o altă fată. De altfel, în imagini se vede ulterior cum aceasta este târâtă de păr, în timp ce i se reproșează, printre injurii, că nu a făcut ceea ce i s-a cerut.

Oamenii legii au deschis o anchetă

De îndată ce incidentul a ajuns în mediul online, Poliția Capitalei s-a autosesizat, anunțând demararea unei anchete în acest caz. Oamenii legii efectuează verificări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate. De asemenea, după intervenția autorităților, mama fetei agresate a depus plângere.

În aproximativ o oră, tinerele ce apăreau în imagini au fost depistate şi conduse la sediul Secţiei, unde au fost audiate în prezenţa părinţilor şi reprezentanţilor DGASPC sector 2. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției capitalei, citat de Mediafax.

Filmarea postată pe Facebook a devenit rapid virală, stârnind numeroase reacții din partea internauților din Capitală și nu numai. Aceștia și-au exprimat revolta față de scenele scandaloase, rețeaua de socializare fiind bombardată cu sute de comentarii pe marginea subiectului.