Fotbal international

Anchetă în cazul morții lui Diego Maradona! Percheziţii la domiciliul şi la clinica medicului Leopoldo Luque

29.11.2020 | 18:10
Anchetă în cazul morții lui Diego Maradona! Percheziţii la domiciliul şi la clinica medicului Leopoldo Luque
În Argentina s-a deschis o amplă anchetă în cazul morții lui Diego Maradona, pentru a se stabili cu exactitate dacă a existat neglijenţă în cazul decesului celui mai mare fotbalist din toate timpurile. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În Argentina s-a deschis o amplă anchetă în cazul morții lui Diego Maradona, pentru a se stabili cu exactitate dacă a existat neglijenţă în cazul decesului celui mai mare fotbalist din toate timpurile.

Diego Maradona a murit în data de 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani, în urma unor complicații de ordin cardiac. Diagnosticul medicilor, după autopsie, a fost insuficiență cardiacă acută.

ADVERTISEMENT

Familia fostului fotbalist a vrut ca ceremonia de înhumare să aibă loc cât mai repede, iar trupul neînsuflețit al lui Diego Armando Maradona a fost înhumat la 30 de ore de la deces.

Moartea lui Diego Maradona este anchetată în Argentina

În cadrul anchetei privind moartea lui Diego Maradona, anchetatorii au făcut percheziţii la domiciliul şi la clinica medicului Leopoldo Luque, care l-a operat pe fostul fotbalist şi a fost doctorul său personal.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului Clarin, Luque este cercetat în cazul morţii starului argentinian, anchetatorii încercând să afle dacă acesta a dat dovadă de neglijenţă. Presa argentiniană a scris, zilele trecute, că Maradona s-ar fi certat cu Luque cu câteva zile înainte de deces.

Au apărut și ultimele imagini cu Diego Maradona în viață, după ce un vecin a făcut publică filmarea care îl arată pe cel mai bun fotbalist din toate timpurile condus către casa sa din Tigre de mai mulți prieteni, după ce a fost externat în urma operației de creier pe care o suferise.

”I-au furat aproape tot! Ce a mai rămas a făcut cadou”, a spus Luis Ventura, jurnalist din Argentina despre banii lui Diego Maradona. Argentinianul aproape că nu mai dispunea de bani în contul din bancă şi a murit sărac.

ADVERTISEMENT

Tricoul pe care argentinianul l-a îmbrăcat în sferturile de finală de  la Cupa Mondială din 1986 , în meciul Argentina – Anglia 2-1, poate fi cumpărat în schimbul unei sume importante. Două milioane de dolari valorează tricoul cu care Maradona a făcut istorie în Mexic.

National Geographic a programat în programul din acest sfârșit de săptămână documentarul ”Maradona Confidential”. Fanii pot să vadă cât de important a fost Maradona pentru Napoli, dar și ce s-a petrecut la Cupa Mondială din 1994, când el n-a mai fost folosit împotriva țării noastre, în optimile de finală.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri