ADVERTISEMENT
News

Anchetă în Odorheiu Secuiesc: Bărbat găsit împușcat în cap cu o armă de vânătoare

Autor: Georgiana Dicu | 10.01.2021 | 16:59
Anchetă în Odorheiu Secuiesc: Bărbat găsit împușcat în cap cu o armă de vânătoare
Anchetă în Odorheiu Secuiesc: Bărbat găsit împușcat în cap cu o armă de vânătoare Foto: hepta.ro

Anchetă pentru moarte suspectă în Odorheiu Secuiesc după ce un bărbat a fost găsit de către soția sa împuşcat în cap cu o armă de vânătoare.

ADVERTISEMENT

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita a deschis o anchetă în acest caz, urmând a reveni în cursul zile cu mai multe informații, relatează Agerpres.

Potrivit primelor informații apărute în spațiul public, bărbatul în vârstă de 73 de ani deținea legal arma de vânătoare cu alice.

ADVERTISEMENT

Împușcat în cap cu arma de vânătoare

Un bărbat în vârstă de 73 ani, din Odorheiu Secuiesc, a fost găsit de soţia sa împuşcat în cap. Femeia a sesizat poliția, poliţiştii harghiteni declanşând o anchetă în acest caz .

“La ora 11.57, o femeie din municipiul Odorheiu Secuiesc a sesizat, prin 112, faptul că l-a găsit decedat în locuinţă pe soţul ei, în vârstă de 73 de ani, care s-ar fi împuşcat în cap cu arma de vânătoare”, se precizează într-o informare transmisă duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita.

ADVERTISEMENT

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a mai precizat că informaţii suplimentare referitoare la acest caz vor fi făcute publice în cursul zilei de duminică.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!