News

Anchetă la Botoșani! Cadre medicale şi pacienţi infectaţi cu COVID-19 cântă şi dansează într-un salon de spital

09.05.2020 | 11:54
Ancheta la Botosani Cadre medicale si pacienti infectati cu COVID19 canta si danseaza intrun salon de spital
ADVERTISEMENT

Anchetă la Botoșani acolo unde mai multe cadre medicale diagnosticate cu coronavirus şi pacienţi, toţi internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, s-au adunat într-un salon şi au început să cânte.

Anchetă la Botoșani!

Aceștia s-au și filmat și clipul a ajuns în mediul online. Nu toată lumea a gustat gluma lor și Poliția i-a acuzat acum de zădărnicirea combaterii bolilor.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de 10 oameni apar în filmare. Toți bat din palme, dansează şi cântă o melodie cu refrenul “Hai, hai, hai la Botoșani, hai, hai, cu salvarea hai”.

Așa-i covid 19 rușine pentru cea mai mare minciună păcat ca mor oameni de cancer si de alte boli care nu-i tratează nimeni in perioada asta fiecare va da socoteală in fata lui Dumnezeu el da viață nu are nimeni dreptu să o ia ????

Posted by Cristina Vornicu on Friday, May 8, 2020

Cadre medicale şi pacienţi infectaţi cu COVID-19 cântă şi dansează într-un salon de spital

Culmea, totul s-ar fi petrecut chiar în secția de Boli Infecțioase, acolo unde oamenii au compus un „imn COVID”. Melodia a fost postată și pe rețelele de socializare

ADVERTISEMENT

„Hai, hai, hai la Botoșani, măi, / Hai, hai, cu salvarea, hai. Aici noi ne-am cazat, chiar nimic nu am mâncat / dar a venit domn Costel / șeful nostru mititel / Ne-a adus pită și cu ciorba / ca să ne întărim la vorbă / piept de pui și cu salată / s-avem după ce bea apă”, cântă amuzați oamenii din salon.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani s-au autosesizat și ancheta se desfăşoară acum în rem. Oamenii legii au explicat și ce se întâmplă în continuare.

ADVERTISEMENT

Conform procedurilor, fiecare persoană participantă la acţiunea respectivă va fi identificată şi audiată în legătură cu cele petrecute.

“Ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

ADVERTISEMENT

În continuare se efectuează cercetări pentru această faptă, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri conform prevederilor legale.

Putem discuta despre amenzi serioase în acest caz”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Delia Nenişcu.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT