News

Anchetatorii au identificat noi victime ale lui Gheorghe Dincă. Ce le-a făcut criminalul din Caracal femeilor

02.09.2019 | 15:31
Anchetatorii au identificat noi victime ale lui Gheorghe Dinca Ce lea facut criminalul din Caracal femeilor

Ies la iveală noi detalii șocante în cazul crimelor petrecute recent la Caracal. Se pare că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, tinerele de 15, respectiv 19 ani răpite, violate și probabil ucise de Gheorghe Dincă, nu sunt singurele victime ale monstrului care a îngrozit și revoltat o țară întreagă.

Anchetatorii au descoperit alte trei victime ale monstrului din Caracal

În urma anchetei desfășurate de procurorii DIICOT în curtea și locuința fostului mecanic auto din Caracal, aceștia au descoperit numeroase pete de sânge care, potrivit unor surse citate de adevarul.ro, ar aparține altor cel puțin trei victime de sex feminin. Mai mult decât atât, acestea sunt în viață și ar fi fost deja audiate de oamenii legii.

Una dintre femeile abuzate sexual de Gheorghe Dincă are 49 de ani și este din Brâncoveni, județul Olt. Aceasta a fost luată chiar de acasă de psihopat, sub pretextul că are să-i dea de lucru în grădină. Odată ajunsă la imobilul din strada Craiovei, nr. 169, după câteva ore de muncă în grădină, femeia a fost târâtă în încăpere, bătută și violată, iar la final agresorul a amenințat-o că dacă va dezvălui cuiva cele întâmplate, o va omorî. Acum că băbatul se află în arest, victima a povestit întreg calvarul prin care a trecut, dezvăluind și motivul pentru care nu a depus plângere în lunile care au trecut.

Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal. Sursa foto: adevarul.ro
Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal. Sursa foto: adevarul.ro

Cine sunt celelalte victime ale lui Gheorghe Dincă

Potrivit sursei citate, celelalte victime ar fi fost de asemenea fete sau femei lipsite de apărare. Una dintre acestea i-ar fi căzut victimă fostului mecanic auto din Caracal cu mai mulţi ani în urmă, pe când era încă minoră, iar părinţii acesteia obișnuiau să muncească în gospodăria lui Dincă, având încredere să o lase pe copilă în preajma lui.

De asemenea, o fată de etnie romă s-ar fi numărat la rândul său printre „cuceririle” monstrului. Cel mai probabil, aceasta era dintr-un cartier din Craiova în care mai mulţi martori susțin că l-au văzut pe Gheorghe Dincă „observând“ fetele de vârstă mică, vulnerabile și provenind din familii cu situație materială dificilă.