News

Anchetatorii reconstituie accidentul lui Răzvan Ciobanu! Cine e martorul cheie din anchetă

02.05.2019 | 21:18
Anchetatorii reconstituie accidentul lui Razvan Ciobanu Cine e martorul cheie din ancheta

Oamenii legii vor face o reconstituire a accidentului în care și-a pierdut viața celebrul creator de modă Răzvan Ciobanu! Se pare că procurorii au găsit un martor cheie, care îi va ajuta pe anchetatori pentru a stabili exact circumstanțele în care și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu.

Accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu va fi reconstituit de autorități

Anchetatorii se vor axa pe bordul electronic al Range Rover-ului împrumutat de designer de la niște prieteni pentru a ajunge de pe litoral la București, scrie libertatea.ro. Cu ajutorul calculatorului autoturismului de teren va fi refăcut traseul, vor fi aflate viteza, traiectoria și chiar eventualale opriri, elemente extem de importante în stabilirea cauzelor care au condus la producerea teribilului accident rutier.

În acest moment al derulării cercetărilor două lucruri sunt sigure: primul, Răzvan Ciobanu era singur în autoturism și, al doilea, mașina s-a răsturnat de mai multe ori după un parcurs necontrolat de aproximativ un kilometru pe teren accidentat înainte să se lovească de mai mulți copaci.

Masina in care a murit Razvan Ciobanu urmeaza sa fie expertizata

Mașina în care a murit Răzvan Ciobanu urmează să fie expertizată

Cum a ajuns Range Rover-ul în câmp, cu ce viteză a condus designerul, ce traiectorie a avut sunt lucruri care vor fi aflate doar după efectuarea expertizei tehnice judiciare a mașinii. Surse judiciare au explicat pentru Libertatea că această procedură încă nu a început pentru că trebuie îndeplinte anumite condiții prevăzute de Codul Penal.

”Mașina a fost supusă unei verificări preliminare la fața locului, un expert auto a văzut-o pentru a-și da seama despre ce e vorba. Însă, expetiza tehnică judiciară, care e o procedură complexă, nu a fost demarată. Părțile din dosar trebuie să stabilească niște obiective care trebuie urmate pas cu pas. Pot fi aduse și obiecții care trebuie discutate de părți”, au spus surse apropiate anchetei.