Life

Anchetatorii se pregătesc să închidă dosarul în cazul sopranei Maria Maxim Nicoară. Ce au descoperit la domiciliul artistei

11.08.2020 | 19:00
Anchetatorii se pregatesc sa inchida dosarul in cazul sopranei Maria Maxim Nicoara Ce au descoperit la domiciliul artistei
ADVERTISEMENT

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost externată din spital la cererea familiei, după aproape trei luni de la cumplitul accident care a transformat-o, practic, într-o legumă.

Astfel, artista s-a întors la domiciliul ei din localitatea Aroneanu, județul Iași, locul în care a avut loc accidentul, iar anchetatorii au vizitat-o, în speranța că vor putea comunica cu ea.

ADVERTISEMENT

Din păcate, mezzosoprana nu poate vorbi, nu se știe nici dacă înțelege ceva din ceea ce i se spune, așa că, anchetatorii se gândesc să închidă dosarul, pentru că nu se știe cum va evolua starea de sănătate a Mariei.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, vizitată de anchetatori în casa în care s-a produs accidentul

Potrivit publicației ziaruldeiasi.ro, poliţiştii s-au deplasat recent acasă la mezzosoprana Maria Macsim Nicoară pentru a încerca să calrifice lucrurile rămase în beznă de mai bine de două luni.

ADVERTISEMENT

Din păcate, însă, artista nu poate coopera. „Ascultă ce i se vorbeşte, însă nu pare că înţelege foarte multe. Ori nu doreşte să vorbească…“, a declarat o sursă pentru ziaruldeiasi.ro.

În aceste condiţii, dar mai ales din lipsa de alte probe care să elucideze misterul cumplitului accident, anchetatorii se pregătesc să închidă dosarul. „Este posibil să nu vorbească niciodată“, au spus aceștia.

ADVERTISEMENT

Externată de la recuperare motorie de mai bine de o lună, Maria Macsim Nicoară se află la domiciliul din Aroneanu, casă pe care o împarte cu soțul ei, pianistul Codrin Nicoară, în vârstă de 40 de ani, despre care se presupune că ar fi împins-o pe scări.

Anchetatorii, care au deschis dosarul in rem, susțin că nu există fapte de natură penală și asta pentru că soprana, în vârstă de 51 de ani, nu a oferit niciun fel de declarație despre cnoaptea fatidică din 11 mai.

ADVERTISEMENT