Sport

Anchetatorii UEFA vor să o excludă pe Barcelona din Champions League! Decizia finală stă în mâinile lui Aleksandr Ceferin

Anchetatorii UEFA vor să o excludă pe FC Barcelona din Champions League, iar decizia finală stă în mâinile lui Aleksandr Ceferin.
01.06.2023 | 20:45
Anchetatorii UEFA vor sa o excluda pe Barcelona din Champions League Decizia finala sta in mainile lui Aleksandr Ceferin
Anchetatorii UEFA vor să o exludă pe Barcelona din Champions League. Sursă foto: peexels.com
ADVERTISEMENT

Barcelona poate avea probleme serioase după ce a fost acuzată de corupție, iar campioana Spaniei riscă să nu evolueze în Champions League în următorul sezon, deși a câștigat campionatul fără emoții în Spania.

Anchetatorii UEFA vor să o excludă pe Barcelona din Champions League

Parchetul din Barcelona a descoperit mai multe plăți ale clubului către Jose Negreira, fostul șef al arbitrajului spaniol, iar anchetatorii UEFA au oferit o primă concluzie dură pentru catalani.

ADVERTISEMENT

Aceștia au ajuns la concluzia că echipa lui Xavi trebuie exclusă din UEFA Champions League în sezonul viitor, iar jurnaliștii iberici de la ABC susțin că decizia finală se află în mâinile lui Aleksandr Ceferin, președintele forului continental.

Astfel, Aleksandr Ceferin trebuie să ia o decizie concretă până la startul noului sezon, iar consecințele pot fi fără precedent pentru fotbalul european, mai ales că este vorba despre o echipă de renume.

ADVERTISEMENT

Catalanii îi caută înlocuitor lui Robert Lewandowski

Problemele financiare continuă la Barcelona, iar catalanii îi caută un înlocuitor lui Robert Lewandowski, Joan Laporta fiind de părere că atacantul polonez nu a avut evoluțiile pe care le făcea în tricoul lui Bayern Munchen.

Problema principală în privința lui Robert Lewandowski o reprezintă salariul său de 12.000.000 de euro pe sezon, o sumă mare pentru campioana Spaniei, care a suferit mai multe probleme financiare în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Astfel, Xavi îi caută un înlocuitor lui Robert Lewandowski și s-a reorientat spre Wilfried Zaha, fostul star al lui Crystal Palace, care poate ajunge pe „Camp Nou” din postura de jucător liber de contract.

Xavi mai are și o variantă din Brazilia. Este vorba despre Vitor Roque, un atacant de 18 ani de la Atletico Paranaense, care a impresionat în ultimul sezon campionatul Braziliei și care poate deveni un star odată cu venirea în Europa.

ADVERTISEMENT

În primul sezon la Barcelona, Robert Lewandowski a jucat un total de 45 de meciuri, în toate competițiile, marcând nu mai puțin de 33 de goluri și oferind 8 pase decisive.

  • 40.000.000 de euro este cota de piață a lui Robert Lewandowski, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT