News

Exclusiv. George Simion, replică explozivă pentru Ancuța Cârcu: ”Femeia asta a fost o prostituată, nu membru AUR!”

George Simion reacționează după ce Ancuța Cârcu a lansat un atac dur la partidul din care susține că a făcut parte. Liderul AUR susține că fosta șefă a organizației PRM Bistrița nu a făcut parte niciodată din AUR.
17.02.2022 | 15:31
Exclusiv George Simion replica exploziva pentru Ancuta Carcu Femeia asta a fost o prostituata nu membru AUR
George Simion susține că Ancuța Cârcu nu a fost niciodată membru AUR, deși aceasta a prezentat adeziunea / Colaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Ancuța Cârcu, fost lider PRM Bistrița, a lansat în această dimineață un atac dur la adresa formațiunii AUR, la care a aderat în urmă cu mai bine de un an. Ea a dezvăluit pentru FANATIK faptul că Alianța pentru Unirea Românilor s-a delimitat de ea în momentul în care în presă au apărut informații legate de un dosar pe care aceasta îl are la DIICOT.

Ancuța Cârcu a atacat AUR: ”Nu au orizont”

Ancuța Cârcu l-a criticat pe George Simion pentru atitudinea pe care acum o are în Parlament și susține că AUR nu are nici un viitor în viața politică.

ADVERTISEMENT

”Să vă spun cum văd eu acest AUR. În primul rând, sunt o gașcă de impostori ajunși în Parlament din cauza gafelor făcute de celelalte partide, de lipsa de orizont a românilor. La AUR, cuvântul de ordine este scandal! Nu au un proiect de țară, nu au o lege.

Nu au orizont. Șeful scandalagiilor auriști este liderul ultarșilor, George Simion. A spus omul ăsta ceva de la Tribuna Parlamentului, de când este acolo, plătit din bani publici, că, AUR, vrea să inițieze o lege prin care să aducă bunăstarea românilor? Nu! Spune doar, hoți, mafioți. Se vede că a fost ultras. Gestul făcut cu ministrul Popescu a pus capac”, ne-a declarat Anca Cârcu.

ADVERTISEMENT

George Simion răspunde: ”Acestei Ancuța nu i-a fost aprobată adeziunea”

FANATIK a luat legătura și cu George Simion, care susține că Ancuța Cârcu nu a fost niciodată membru AUR și că nu este mai mult decât o femeie certată cu legea.

”Adeziunea trebuie aprobată, acestei Ancuța Cârcu nu i-a fost niciodată aprobată adeziunea, pentru că am căutat pe Google. Nu există femeia asta, nu a fost niciodată membru AUR.

ADVERTISEMENT

Vă rog să înțelegeți, nu-mi puneți toate… femeile certate cu legea… Femeia asta a fost prostituată, din câte știu”, a declarat George Simion pentru FANATIK.

Cârcu susține că s-a înscris în AUR, în decembrie 2021

Ancuța Cârcu a postat pe contul ei de socializare, în decembrie 2020, un act de adeziune la Alianța pentru Unirea Românilor, organizația Vlădești, jud. Galați, condusă de Iulian Adrian Munteanu.

ADVERTISEMENT

”Cred că împreună putem face multe schimbări. De asta, eu vă anunț că de astăzi voi deveni membră AUR. Femeile merită să fie reprezentate în politică, merită să aibă drepturi iar acestea să le fie recunoscute”, spunea atunci Ancuța Cârcu.

În martie 2021, Ancuța Cârcu a ajuns în arest preventiv, fiind suspectată, alături de alți doi bărbați că ar avea legătură cu o rețea de proxeneți care acționa în România și Spania.

Fosta PRM-istă a declarat atunci că nu este vinovată și că a aflat ”cu stupoare” că numele ei apare în acest dosar.

După problemele penale, partidul s-a delimitat de ea

Reacția AUR a venit rapid prin vocea co-președintelui partidului, Claudiu Târziu. Acesta s-a delimitat imediat de Cârcu și a declarat că nu a făcut niciodată parte din partid.

„Din ciclul: nici o zi fără mizerii la adresa AUR: O femeie este cercetată penal. Ea pretinde, fără legătură cu subiectul și cu realitatea, că e membru AUR, ba chiar vicepreședinte într-o organizație comunală din județul Galați, deși locuiește în județul Bistrița-Năsăud.

În evidențele noastre nu apare nici cu adeziune la partid, nici cu dosar de membru și nici cu vreo mențiune în actele constitutive ale vreunei organizații AUR”, a declarat Claudiu Târziu, în 2021.

”Claudiu Târziu m-a invitat în AUR”

Acum, Ancuța Cârcu spune că cel care a expulzat-o din AUR este chiar George Simion, care acum susține că nu o cunoaște.

”Pe mine, în AUR m-a invitat co-președintele partidului, Claudiu Târziu. El și deputatul Ciubuc mă sunau în Spania să mă invite la emisiuni televizate. Apoi, mi s-a propus să mă înscriu în AUR. Am zis că, fiind o formațiune politică nouă, care are o doctrină naționalistă, mi se potrivește.

M-am înscris deci în AUR, la Galați. Am adus zeci de noi membri. În momentul în care, presa a scris că sunt implicată într-un dosar de proxenetism, George Simion a decis de capul lui să mă dea afară”, a declarat Ancuța Cârcu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT