ADVERTISEMENT
News

Ancuța Cârcu, unul dintre liderii AUR, arestată preventiv într-un dosar de proxenetism. Era coșmarul lui Vadim Tudor

Autor: Flaviu Popa | 11.02.2021 | 08:29
Ancuța Cârcu, unul dintre liderii AUR, arestată preventiv într-un dosar de proxenetism. Era coșmarul lui Vadim Tudor
Certurile dintre Cârcu și Vadim erau arhicunoscute

Ancuța Cârcu, unul dintre liderii AUR, a fost arestată preventiv într-un dosar de proxenetism alături de alți posibili infractori care nu se află momentan în țară.

ADVERTISEMENT

Gazeta de Cluj vorbește despre o rețea condusă de Săiceanu Gheorghe, Alexoae Sorin Marius, Negoescu Robert Valentin și Cârcu Viorica Ancuța.

Ancuța Cârcu a ajuns cunoscută opiniei publice din România după ce l-a acuzat pe Vadim Tudor că a vrut să o violeze și s-au certat nopți în șir la emisiunile lui Capatos.

ADVERTISEMENT

Lider AUR arestat preventiv într-un dosar de proxenetism

La începutul lunii februarie procurorii au făcut 16 percheziții în România (Cluj, Mureș, Argeș, Dolj, Suceava, Dâmbovița și Giurgiu) și alte șase percheziții în Spania (Tenerife și Madrid).

Conform Gândul, în afara lotului de la Turda mai există șase suspecți care urmează să fie arestați în Spania. Proxeneții din Turda duceau fete din Turda și Câmpia Turzii la prostituție în Tenerife, potrivit anchetatorilor.

ADVERTISEMENT

Ancuța Cârcu s-a certat luni de zile la TV cu Vadim Tudor, discursul celor doi fiind imposibil de reprodus de cele mai multe ori, fiind plin de înjurături.

„Femeia aceasta trebuia să fie dacă nu la pușcărie, la balamuc. A încercat să fie de toate în viață: manechin, cântăreață, purtătoare de cuvânt, femeie de afaceri, femeie fatală. În clasa a 9-a a fost exmatriculată pentru prostituție, de la liceul din Feldru. La 30 de ani, cu nouă clase voia să fie secretar executiv, parlamentar, transmitea cuiva să o facă un fel de consilier pe la Parlamentul European”, o caracteriza Vadim Tudor.

ADVERTISEMENT

În replică, Anca Cârcu depunea plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. CNCD i-ar fi dat câștig de cauză și l-ar fi obligat pe Vadim Tudor să plătească o amendă de 3.000 de lei.

Mai mult, a făcut o plângere la Tribunalul București pentru defăimare și calomnie în care l-a dat în judecată pe Vadim Tudor, dar și Fundația „România Mare”. Cârcu cerea daune morale de 100.000 de euro pentru afirmațiile făcute la adresa sa. Instanța i-a dat dreptate femeii, însă l-a obligat pe Vadim Tudor la plata a 1000 de lei, o sumă mult mai mică decât cea cerută oficial.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!