Life

Anda Adam a răbufnit după ce Oana Zăvoranu a numit-o “femeia bărbat”. Ce mesaj a transmis

18.11.2020 | 18:49
Anda Adam a rabufnit dupa ce Oana Zavoranu a numito femeia barbat Ce mesaj a transmis
Anda Adam, reacție surprinzătoare după ce Oana Zăvoranu a numit-o "femeia bărbat". Ce a transmis artista: "Nu sunt Baba Cloanța". Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După declarațiile surprinzătoare ale Oanei Zăvoranu referitoare la aspectul fizic al Andei Adam, reacția cântăreței nu a întârziat să apară, aceasta oferindu-i brunetei un răspuns pe măsură.

Oana Zăvoranu face furori în ultima perioadă cu afirmațiile ei șocante despre vedetele din showbiz-ul autohton. Deși multe persoane publice vizate au preferat să nu ofere declarații cu privire la spusele femeii de afaceri, se pare că unele vedete s-au simțit deranjate de acuzațiile acesteia și au ripostat, chiar dacă într-un mod mai subtil.

ADVERTISEMENT

Printre vedetele deranjate de afirmațiile fostei soții a lui Pepe, se remarcă și Anda Adam. Prin intermediul unor filmări de pe rețelele de socializare, blonda i-a transmis un mesaj subtil ,,rivalei” sale.

Anda Adam, reacție surprinzătoare după ce Oana Zăvoranu a numit-o “femeia bărbat”. Ce a transmis artista: “Nu sunt Baba Cloanța”

Zilele trecute, Oana Zăvoranu a făcut afirmații uimitoare la adresa Andei Adam, stârnind controverse în mediul online. Actrița a declarat, printre rânduri, că fosta iubită a lui Victor Slav este masculită și total lipsită de frumusețe.

ADVERTISEMENT

,,Dar între pectoralii ăia ce ai? Că nu ne mai putem concentra la ce faci tu reclamă, ca ne e frică, femeia bărbat bine. Și lasă photoshopul, că nici nu te-am recunoscut… noroc cu pectoralii… pardon, sânii.”, a scris Oana Zăvoranu referitor la solistă.

De asemenea, chiar ieri, Oana Zăvoranu a continuat atacul la adresa Andei Adam cu încă o serie de afirmații șocante. Femeia de afaceri a mărturisit că blondina se machiază excesiv pentru a-și ascunde defectele și că trăsăturile ei sunt lipsite de feminitate.

ADVERTISEMENT

„Andu nu are de ce să se machieze că el e frumos așa natural. Dar unde sunt buzele? Da, buzele alea mari. (…) Andu, aici văd că ai buzele la tine. Bun creionul, bun. Și phtochopul nu mai zic… Dar cât pe ce să nu te recunosc, măi băiete! Bro, ca între băieți așa…cât îți ia să-ți faci tot mezamplasul? Mult rău, nu? Știam că te înțeleg acum de ce ieși așa fără.”, a continuat Oana Zăvoranu.

Așa cum era de așteptat, Anda Adam i-a răspuns Oanei Zăvoranu la acuzații, însă într-o manieră mai subtilă. Prin niște filmulețe postate la Instastory, în care blondina era lipsită de machiaj, aceasta a mărturisit că este la fel de fit în realitate, precum este și în fotografiile din mediul online și că și-ar dori să-și întâlnească mai des urmăritorii pentru a se convinge singuri că diva nu apelează la photoshop sau la machiajl excesiv pentru a arăta bine în fața fanilor.

ADVERTISEMENT

„N-am niciun fel de make-up, niciun fel de filtru, ca să nu mai aud comentarii: vai, dar tu de fapt în realitate esti Baba Cloanța. Băi, nu sunt Baba Cloanța nici în realitate. Sunt și slabă în realitate, pentru că foarte mulți spun că-mi prelucrez buzele. Nu! Sunt și super fit în realitate și sper să mă întâlnesc cu cât mai mulți dintre voi. Hai că vin sărbătorile, trebuie să fim pozitivi și sper ca prin cadourile pe care încerc să vi le aduc săptămânal, să vă aduc puțin zâmbet pe fețele voastre!”, a spus Anda Adam.

 

ADVERTISEMENT