Life

Anda Adam a slăbit peste 12 kilograme. Cum au reacționat fanii: “Arăți rău”

24.09.2020 | 13:53
Anda Adam a slabit peste 12 kilograme Cum au reactionat fanii Arati rau
ADVERTISEMENT

Anda Adam este printre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. Cu o activitate de peste două decenii, blondina a reușit să lanseze numeroase hituri și să câștige aprecierea fanilor de la noi. A avut și probleme cu greutatea, însă a reușit să dea jos destule kilograme.

Doar că imaginea ei nu a fost pe placul fanilor, care au criticat-o pentru că este mult prea slabă. Artista a încercat multă vreme să ajungă la silueta mult dorită, iar kilogramele în plus nu îi dădeau pace. A slăbit peste 12 kilograme, dar nu s-a oprit aici, așa că a ajuns să fie tot mai slabă.

ADVERTISEMENT

Dacă Anda Adam se bucură de noua ei imagine, fanii acesteia nu sunt de aceeași părere. Postările vedetei au primit imediat reacții negative, așa cum relatează spynews.ro. Internauții nu sunt de acord cu greutatea la care aceasta a ajuns.

Anda Adam a dat jos peste 12 kilograme. Fanii au reacționat

Silueta cu care se mândrește artista a fost criticată dur pe Instagram. “Ai slăbit mult, sincer nu prea îți stă bine așa slabă”, “Arăți rău” sau “Ai slăbit ca un câine” sunt doar câteva dintre comentariile dezaprobatoare pe care le-a primit pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Au existat și fani care s-au gândit că vedeta ar putea suferi de o boală. Astfel, artista a primit și comentarii în care a fost întrebată ce a pățit.

În ciuda comentariilor negative legate de silueta ei, Anda Adam nu este interesată de părerea internauților nemulțumiți. Artista își pune în evidență formele cu ajutorul costumelor de baie pe Instagram. Promovează un stil de viață sănătos și face sport zilnic, așa că fanii pot fi convinși că vedeta nu are probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Anda Adam este foarte preocupată de aspectul său fizic și încearcă mereu să se mențină cât mai în formă. Blondina a trecut de multe ori pe la cabinetul de chirurgie estetică și nu se ascunde atunci când vorbește despre intervențiile suferite.

Artista și-a pus silicoane cu mult timp în urmă, apoi a pozat în reviste pentru adulți. Aceasta nu s-a oprit la o singură operație. A urmat injectarea buzelor cu acid hialuronic și, în cele din urmă, rinoplastia. Fanii nu au uitat să se lege și de operațiile estetice. “Ești plastic toată” este unul dintre comentariile legate de această temă.

ADVERTISEMENT

Anda Adam continuă să își promoveze pe Instagram atât stilul de viață, cât și silueta la care multe femei visează. Postarea artistei a avut și comentarii pozitive, cum ar fi “only good & super corp!”.

ADVERTISEMENT
Tags: