Life

Anda Adam, amendată după o nouă gafă. Unde și-a parcat bolidul de lux

Anda Adam a fost amendată după o nouă gafă. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities și-a parcat neregulamentar bolidul de lux. Incidentul a avut loc în Cluj.
08.02.2022 | 14:46
Anda Adam amendata dupa o noua gafa Unde sia parcat bolidul de lux
ADVERTISEMENT

Anda Adam a fost amendată de polițiștii din Cluj după ce și-a parcat bolidul neregulamentar. Cântăreața a fost oprită de oamenii legii în cartierul Mărăști.

Recent, vedeta a comis o altă gafă, în parcarea unui mall din Cluj Napoca. Blondina și-a parcat bolidul de lux pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, motiv pentru care a fost taxată dur de internauți.

ADVERTISEMENT

Nu a fost prima dată când fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities și-a parcat autoturismul pe un astfel de loc. Anda Adam a făcut această greșeală cu mai bine de un an în urmă.

Anda Adam, amendată după o nouă gafă

Anda Adam a fost amendată după ce și-a parcat mașina de lux neregulamentar. Întâmplarea a avut loc luni, 7 februarie, în jurul orei 9 dimineața.

ADVERTISEMENT

Vedeta a oprit bolidul la intersecția străzilor Călan și Henri Barbuse, în cartierul Mărăști din Cluj Napoca, cu o roată pe trecerea de pietoni, potrivit Știri de Cluj.

Artista a primit o amendă în valoare de 290 de lei. La categoria “obiecții”, Anda Adam a scris că și-a dus copilul la școală și că a parcat pe locul respectiv pentru puțin timp.

ADVERTISEMENT

Fiind multe școli în cartierul respectiv, scuza Andei Adam este des întâlnită, conform sursei citate anterior.

Anda Adam, criticată dur de fani, după ce a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități

Pe 28 ianuarie, Anda Adam și-a parcat bolidul de lux pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, în parcarea unui centru comercial.

ADVERTISEMENT

Mașina a fost parcată aproape de intrarea în mall, deși erau suficiente locuri libere mai departe. Artista și-a dorit să fie aproape de intrare și nu a ținut cont de faptul că locul de parcare era special amenajat pentru persoanele cu dizabilități.

Incidentul nu a fost trecut cu vederea de fani, care au taxat-o dur pentru această greșeală și i-au lăsat tot felul de mesaje.

“Mi-ai luat parcarea cu BMW – ul, ia-mi si handicapul.”, i-a scris o persoană vedetei, după ce a văzut unde și-a parcat bolidul în valoare de 150.000 de euro.

“Doamnă, aici e Ardealul! Alo! Ce-s cu aerele astea de mare divă, care parchează unde vrea și când vrea?/ Era prea departe ușa de la mall? Vă cădeau tocurile, dacă mergeați 100 de metri?”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Anda Adam petrece mult timp în Cluj, acolo unde are planuri cu actualul partener de viață. Cei doi vor să deschidă împreună o afacere, și anume un club de noapte.

ADVERTISEMENT
Tags: