Life

Anda Adam, jignită de o concurentă de la Bravo, ai stil: „Nu sunt sub nivelul tău”

Anda Adam are din ce în ce mai multe probleme la Bravo, ai stil. Cântăreața a fost jigntă pe față de una dintre contracandidatele la marele premiu al concursului de modă.
11.11.2021 | 14:06
Anda Adam jignita de o concurenta de la Bravo ai stil Nu sunt sub nivelul tau
Anda Adam, în platoul Bravo, ai stil. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Anda Adam este din ce în ce mai contestată la Bravo, ai stil. Dacă până acum a intrat în conflicte cu Maurice Munteanu din pricina notelor mici pe care le-a primit de la el, de da asta una dintre concurente se ia de artistă.

Vedeta este jignită fără menajamente de Nicoleta Dragne în ediția din 11 noiembrie. Fosta ispită de la Insula iubirii îi spune blondinei că este proastă, într-un mod subtil, ca în final să recunoască mesajul pe care a vrut să îl transmită cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Nicoleta intră în conflict cu Anda după ce îi mărturisește că, deși ea este mai celebră, nu se consideră mai prejos. Tânăra face referire inclusiv la coeficientul intelectual al cântăreței.

Anda Adam, făcută proastă la Bravo, ai stil de Nicoleta Dragne

Interpreta hit-ului Selecta explodează când își dă seama că Nicoleta a făcut-o, cu alte cuvinte, proastă. „Nu mă cred cea mai deșteaptă dintre toate, dar decât ea sunt cu siguranță”, spune Nicoleta Dragne fără ocolișuri.

ADVERTISEMENT

„Scuză-mă, dar m-ai jignit subtil, așa, spunând că eu sunt proastă”, îi răspunde Anda Adam Nicoletei. „Clar nu sunt sub nivelul tău”, întărește Nicoleta insinuarea pe care a făcut-o, lăsându-i perplecși pe toți.

O altă concuentă care intră în vizorul tuturor este Ioana Filimon. Timișoreanca decide să nu mai comenteze nimic negativ la adresa fetelor, alegând să se retragă în banca ei.

ADVERTISEMENT

 

Ioana Filimon schimbă foaia

Ioana s-a plâns de mai multe ori că este afectată de faptul că vorbele sale sunt mereu prost interpretate, motiv pentru care la un moment dat și-a cerut inclusiv eliminarea din competiție.

„Ioana s-a victimizat”, remarcă Viviana Sposub despre fotomodel la testimoniale. „Sunt o prefăcută acum. Chiar sunt o prefăcută”, spune Ioana Filimon când se află în fața fetelor, făcând referire la Mădălina Pamfile.

ADVERTISEMENT

„Poate să fie cum vrea. Pe mine chiar nu mă afectează cu absolut nimic”, este răspunsul Mădălinei la testimoniale.

Competiția Bravo, ai stil este difuzată de miercuri până vineri de la ora 22:30, la Kanal D. Sâmbătă, emisiunea începe mai devreme, la ora 22:00. În fiecare gală săptămânală, una dintre concurente riscă să părăsească show-ul. Fata cu cele mai puține voturi din partea publicului și cele mai slabe note de la jurați este cea eliminată. Până acum, preferatele publicului au fost Ruxi și Mădălina Pamfile.

ADVERTISEMENT