Life

Cum și-a decorat Anda Adam casa de Crăciun. Imaginile postate de cântăreață

Anda Adam este pregătită pentru întâmpinarea lui Moș Crăciun! A demonstrat încă o dată că poate fata și și-a transformat casa într-un adevărat basm de Crăciun.
19.12.2021 | 12:20
Anda Adam s-a pregătit de Crăciun. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anda Adam a postat câteva filmulețe pe Instastory din locuința ei. Vedeta și-a decorat casa cu luminițe și o serie de obiecte care transformă locul într-unul cu adevărat magic.

Cântăreața a creat un mic altar cu motive tradiționale, din care nu lipsesc betelele, crenguțele de brad și lumânările.

ADVERTISEMENT

Artista nu a făcut totul de una singură. A avut parte de ajutor, și ce ajutor! Fetița ei, Evelin, a fost la fel de încântată precum mămica pentru ca totul să fie pregătit în așteptarea Moșului.

Anda Adam și-a decorat casa de Crăciun. Ce au remarcat internauții

De departe, piesa de rezistență din locuința fostei concurente de la Bravo, ai stil este bradul. Pomul de Crăciun pare desprins din animația „Frozen”, iar în jurul celui mai important simbol al sărbătorii vedeta a pus câteva jucării de pluș: oameni de zăpadă și reni albi.

ADVERTISEMENT

Fanii au remarcat și șemineul Andei Adam, unul pus pe ecranul televizorului din sufragerie. La acest truc recurg tot mai multe persoane, iar efectul vizual creat este același ca în cazul unui șemineu adevărat.

Pe etajera din sticlă din fața plasmei, vedeta a pus câțiva moșuleți de Crăciun, lumânări, betele de brad și câțiva fulgi de nea mari, albi, din plastic.

ADVERTISEMENT

Anda Adam traversează una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Vedeta a revenit recent în prim plan muzical. A scos un videoclip în care apare noul ei partener de viață, Yosif Mohaci.

Vedeta este în cea mai frumoasă perioadă a vieții sale

Yosif este o altă mare împlinire a Andei, bărbatul care a făcut-o să zâmbească din nou după divorțul de Sorin Nicolescu.

ADVERTISEMENT

Relația cu noul iubit este atât de închegată, încât vedeta nu exclude să mai aibă și alți copii pe viitor.

„Îmi doresc foarte tare să mai am copii, am spus-o mereu. Cum o să vrea și Dumnezeu, cred că de acolo, de sus, vine lucrul acesta. Pentru mine este foare important să îi dorim, să îi chemăm, dar cred că vin și trimiși de Divinitate. Ador copiii, sunt o familistă convinsă, mi-aș dori mai mulți copii”, a declarat recent Anda Adam pentru FANATIK.

Aceasta a vorbit și despre partenerul ei: „Acum chiar mă simt completă, aș putea spune. Cred că este jumătatea mea. Am fost cucerită ușor, ușor, pas cu pas, a fost foarte insistent  pentru că și-a dorit foarte mult să mă cucerească; a știut de la bun început că nu va fi un drum ușor către calea inimii mele”.

 

ADVERTISEMENT