Nicio categorie

RĂZBOIUL DIVELOR SEXY! Un puşti de 19 ani a declanşat scandalul între Oana Zăvoranu şi Anda Adam! Pe cine se bat super-vedetele!

După despărţirea de Victor Slav, Anda Adam a început o relaţie cu Cătălin Ţîră, fiul fostului atacant rapidist Ştefan Ţîră, acum jucător la ADO Den Haag, în prima ligă olandeză....
08.04.2014 | 00:47
RĂZBOIUL DIVELOR SEXY! Un puşti de 19 ani a declanşat scandalul între Oana Zăvoranu şi Anda Adam! Pe cine se bat super-vedetele!
ADVERTISEMENT

După despărţirea de Victor Slav, Anda Adam a început o relaţie cu Cătălin Ţîră, fiul fostului atacant rapidist Ştefan Ţîră, acum jucător la ADO Den Haag, în prima ligă olandeză. Legătura dintre ei a devenit tot mai strînsă, iar jucătorul şi-a prezentat iubita cu 16 ani mai în vîrstă părinţilor săi. Mai mult, cei doi au petrecut împreună Sărbătorile de Crăciun, iar apropiaţii cuplului au început să vorbească chiar de căsătorie. În doar patru luni şi jumătate, lucrurile s-au schimbat cu 180 de grade. Iar pînă la un scandal în toată regula nu mai este decît un pas!

61443440

ADVERTISEMENT

Idilă cu Oana Zăvoranu?

De curînd, conform surselor FANATIK.RO, între Cătălin Ţîră şi Oana Zăvoranu ar fi avut loc un schimb de mesaje siropoase, în care fotbalistul îi transmitea fostei soţii a lui Pepe că abia aşteaptă să revină în ţară pentru a o întîlni şi pentru a petrece clipe de neuitat. Cătălin îi transmitea Oanei că o admiră foarte mult şi că este una dintre cele mai frumoase femei pe care a văzut-o vreodată. Bruneta nu a părut deloc deranjată de complimentele fotbalistului şi i-a răspuns cu aceeaşi monedă. Însă, din nefericire pentru fotbalist, schimbul de mesaje dintre el şi Oana a intrat în posesia Andei, iubita oficială a fotbalistului, moment în care a început show-ul.

Mesajul Andei: “O calc în picioare!”

Cîntăreaţa i-a reproşat fotbalistului că o înşală şi că nu este prima dată cînd face acest lucru. Ţîră s-a scuzat şi a susţinut că între el şi Oana este doar o relaţie de prietenie şi că nu se pune problema de mai mult. Anda Adam nu a “muşcat” şi s-a confesat apropiaţilor că o va pune la punct pe Oana Zăvoranu imediat ce va avea ocazia pentru că a avut tupeul să intre în tandreţuri cu iubitul ei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri