Life

Anda Adam dă cărțile pe față! Ce spune despre divorțul de Sorin Nicolescu: „Întotdeauna am fost un om care și-a asumat și nu s-a ascuns”

15.05.2020 | 17:48
Anda Adam da cartile pe fata Ce spune despre divortul de Sorin Nicolescu Intotdeauna am fost un om care sia asumat si nu sa ascuns
ADVERTISEMENT

În ultima vreme au circulat în spațiul public tot mai multe zvonuri conform cărora Anda Adam și Sorin Nicolescu, bărbatul căruia i-a spus un „Da” hotărât în urmă cu cinci ani și i-a dăruit o fetiță, pe Evelin, s-ar afla în pragul divorțului. Sinceră și asumată, ca de fiecare dată, îndrăgita artistă a ținut, însă, să clarifice zvonurile în prima sa apariție publică din izolare.

Anda Adam a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Sorin Nicolescu

Prezentă în platoul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, frumoasa blondină a vorbit deschis despre posibila ruptură de partenerul de viață. Chiar dacă nu a negat că în mariajul său ar exista anumite tensiuni, aceasta și-a îndemnat fanii să nu mai dea crezare speculațiilor și să urmărească paginile sale de pe rețelele de socializare, unde va face personal anunțul, dacă se va pune problema de așa ceva.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna am fost un om care și-a asumat lucruri și care nu s-a ascuns. Atunci când eu o să pun pe rețelele mele sociale că am făcut asta (n.r. că a divorțat), atunci chiar am făcut-o. Deci, eu când voi pune pe rețelele mele sociale că noi din momentul ăsta am luat decizia că e mai bine așa și divorțăm, atunci să credeți”, a declarat Anda Adam.

Ce face artista în izolare: „Vecinii sunt fierți”

Chiar dacă lasă de înțeles că povestea lor de dragoste merge mai departe, focoasa blondină a luat o decizie care nu doar că i-a surprins pe fani, ba chiar le-a întărit convingerea că despărțirea este iminentă. Recent, Anda a încetat să mai poarte verigheta, iar fotografiile în compania soțului, altădată obișnuite pe rețelele de socializare, au dispărut cu desăvârșire.

ADVERTISEMENT

În plus, cântăreața își pune admiratorii pe jar pozând în cele mai fierbinți ipostaze, chiar dacă este obligată să rămână izolată la domiciliu. Vedeta reușește să realizeze adevărate shooting-uri, spre încântarea internauților, dar și a vecinilor, care au acum ocazia să-i admire „pe viu” formele de invidiat.

Când ești în izolare, lucrurile pe care le poți face nu sunt atât de multe. Curat, mâncare, activități cu fetița mea, citit, antrenamente în sufragerie, vloguri și mai ales ședințe foto, doar că decorul și spațiul sunt limitate.

ADVERTISEMENT

Câte poze în pat, sufragerie sau la masă poți să îți faci? În duș… acolo nici nu ai cum! Așa că profit de soarele pe care îl avem de câteva zile și majoritatea pozelor le fac pe balcon la lumină naturală și ies super!

Să iertați că decorul e mereu același… adică același balcon, dar acolo am soare și e lumina cea mai bună, perfectă pentru niște poze wow, așa cum mi-am învățat admiratorii până acum. Nu îmi pot lăsa rețelele de socializare baltă și atunci ne adaptăm situației!

ADVERTISEMENT

Dacă vine super-căldură, voi face plajă în balcon și voi îmbrăca costumele de baie superbe cu cristale din propria mea colecție de costume de baie – Adam&Eve SwimWear – și mă voi bucura de soare și nu voi rata ocazia să imortalizez momentul și să îl împărtășesc cu voi”, a scris Anda Adam pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT