Life

Anda Adam, despre secretul siluetei perfecte. Cum se menține în formă maximă artista

29.12.2020 | 17:26
Anda Adam despre secretul siluetei perfecte Cum se mentine in forma maxima artista
ADVERTISEMENT

Anda Adam a dezvăluit cum se menține în formă maximă, cântăreața numărându-se printre vedetele care sunt extrem de atente la ceea ce mănâncă. Vedeta a mărturisit care este secretul care o ajută să nu se îngrașe, dar și cum are grijă de silueta sa. 

Blondina nu este genul de persoană gurmandă și chiar spune că nu poftește atunci când vede prăjituri sau înghețată, așa cum fac foarte mulți oameni. Dimpotrivă, vedeta are foarte mare grijă ce mănâncă, silueta sa fiind întreținută și cu foarte mult sport.

ADVERTISEMENT

Cântăreața merge zilnic la sala de fitness, acolo unde fiecare antrenament durează circa 2 ore. Anda Adam nu se abate de la programul său, sportul fiind extrem de important când vine vorba de sănătate și formele sale de invidiat.

Anda Adam a dezvăluit cum își menține silueta de vis. La ce trucuri apelează

„Merg la sală în fiecare zi, cu mici excepții, când am foarte multă treabă sau sunt plecată pe undeva. Sau dacă am vreo zi petrecută cu Evelin. Merg la sală, lucrez pe grupe de mușchi, fac cardio.

ADVERTISEMENT

Îmi împart programul ca două ore dintr-o zi să fie pentru un antrenament la care țin foarte tare. Și, evident, am grijă ce mănânc. Este 70% dietă și 30% antrenament.

Cele două trebuie să fie mână în mână pentru a vedea rezultate evidente. Nu sunt gurmandă deloc, chiar mănânc ca să supraviețuiesc. Nu am avut pofte, nu am pățit niciodată să simt nevoia să mănânc.

ADVERTISEMENT

Înghețata nu îmi place atât de mult, așa că la acest capitol stau bine, fiindcă nu trebuie să mă abțin.”, a spus Anda Adam într-un interviu pentru revista VIVA!.

Frumoasa blondină este conștientă că aspectul fizic a ajutat-o în cariera muzicală, motiv pentru care își dorește să fie un model de urmat când vine vorba de siluetă. Fosta concurentă de la Ferma are un stil de viață sănătos, dorindu-și să inspire oamenii care o urmăresc pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Anda Adam este apreciată pentru postările sale din mediul online, cântăreața știind cum să atragă like-uri și mesaje din partea internauților. Vedeta se afișează adesea fără inhibiții, în costum de baie sau în ținute cât mai sumare, toate pe placul fanilor.

ADVERTISEMENT