Life

Anda Adam, enervată la culme! A fost înjurată în parcarea unui mall. “Fată, stai în banca ta!”

05.10.2020 | 23:54
Anda Adam enervata la culme A fost injurata in parcarea unui mall Fata stai in banca ta
Anda Adam, enervată la culme! A fost înjurată grav în parcarea unui mall. "Fată, stai în banca ta!" Sursa foto: unica.ro
ADVERTISEMENT

Anda Adam este enervată la culme și a cedat nervos pe InstaStory. Cântăreața a primit injurii foarte grele chiar în parcarea unui mall.

Vedeta a fost înjurată după ce și-a parcat mașina pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități. Într-un lung discurs pe Instagram, aceasta își exprima frustrările și dezamăgirea cu privire la situație.

ADVERTISEMENT

Anda Adam le-a explicat fanilor că nu este normal ca cineva să instige la violență și că își asumă greșeala făcută, însă comportamentul unora i se pare total ieșit din comun.

Anda Adam este enervată la culme! A fost agresată chiar în parcarea unui mall

Anda Adam a avut parte de o experiență cel puțin neplăcută. Cântăreței i s-au adresat cuvinte urâte din cauza faptului că și-a parcat bolidul pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități. Mai exact, pe două astfel de locuri.

ADVERTISEMENT

Deși este interzis prin lege să parcheze într-un astfel de loc, Anda Adam știe acest lucru, însă a fost singura soluție pentru ca fiica ei să poată deschide portiera.

O pagină populară de pe Facebook a postat poza în care Anda a parcat greșit, unde a primit multe comentarii negative de la urmăritori.

ADVERTISEMENT

Numai că o femeie nu i-a putut explica greșeala pe un ton normal și i-a adresat cântăreței cuvinte greu de suportat chiar în parcare. Artista este intrigată de felul în care a fost jignită și nu poate crede că există asemenea persoane care își permit să vorbească așa.

Blondina este conștientă că a făcut o greșeală atunci când a parcat într-un loc care nu îi era destinat ei, însă afirmă că nu este normal să fie înjurată în public, mai ales de către o persoană care nu o cunoaște.

ADVERTISEMENT

Unora li se pare normal ca lucrurile să stea așa (…) Ai fi putut să-mi dai un sfat, dacă voiai să fii o lady până la capăt și să te comporți civilizat.

Așa că nu-mi cere mie să mă port civilizat când tu ești o agresivă, o prost crescută, o needucată și-ți permiți să jignești un om pe care nu-l cunoști și să-l faci în ultimul hal (…)

Această fată merită o lecție care să-i fie învățătură de minte (…) acești oameni stau în pătrățica lor doar atunci când primesc o lecție (…) o necivilizată și o prost crescută care cu siguranță a mai făcut-o (…) fată, stai în banca ta!

Pagina de Facebook care a postat imaginea cu parcarea pe locul greșit i-a adresat cuvinte jignitoare artistei. Anda Adam îi roagă pe fani să raporteze pagina respectivă dacă sunt de acord că nu este normal să instigi la ură și la violență.

Mesajul de pe pagina respectivă a fost postat chiar de un polițist și sună în felul următor: “Anda Adam nu s-a decis de câte dizabilități suferă. De aceea, până se decide, făcând niște ‘șopinguri’, a lăsat-o și ea așa, ‘în punctul mort’.”

Vedeta acuză pagina de bullying la adresa ei și le cere fanilor să nu promoveze agresivitatea.

“Haideți să nu promovăm hate-ul, haideți să nu promovăm să fim agresivi (…) nu înțeleg cum unii oameni pot gândi așa.”

Anda Adam a primit numeroase critici legate de bolidul ei de peste 100.000 de euro și că oamenii au oprit-o pe stradă ca să o întrebe cum își permite să circule cu un astfel de vehicul în contextul actual al pandemiei.

“Am fost trasă la răspundere că de ce merg eu cu mașina asta pe pandemia asta (…) Am muncit de la 20 de ani ca să-mi permit o astfel de mașină la 40. Mi-am permis să-mi fac un cadou de ziua mea.”

 

 

ADVERTISEMENT