Life

Anda Adam, evacuată dintr-un imobil ocupat ilegal: “Proprietarul a fost înjurat și amenințat”

Anda Adam va fi evacuată dintr-un imobil ocupat ilegal, în Bragadiru. Avocatul proprietarului imobilului respectiv a explicat despre ce este vorba în acest caz.
17.05.2022 | 14:45
Anda Adam evacuata dintrun imobil ocupat ilegal Proprietarul a fost injurat si amenintat
Anda Adam, evacuată dintr-un imobil ocupat ilegal. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anda Adam va fi evacuată din casa în care locuia în orașul Bragadiru, în urma unui ordin judecătoresc. Decizia Judecătoriei Cornetu nu este definitivă și poate fi atacată prin apel în termen de cinci zile, potrivit Antena 3.

Anda Adam, evacuată dintr-un imobil ocupat ilegal

Cântăreața este obligată să părăsească imobilul pe care îl ocupa ilegal de câteva luni. Avocatul Adrian Cuculis a făcut câteva declarații despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

“După injurii ca la ușa cortului dar și încercări de a se eschiva să părăsească imobilul ocupat ilegal de luni de zile, astăzi am obținut hotărârea executorie de evacuare.”, a transmis avocatul Adrian Cuculis, conform sursei citate mai sus.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrites riscă să aibă probleme serioase cu legea, în cazul în care proprietarul imobilului va depune o plângere penală pe numele ei.

ADVERTISEMENT

“Va rămâne la latitudinea clientului meu dacă va aprecia că trebuie să formuleze și o plângere penală.

Din punctul meu de vedere, încercând întotdeauna să mediez anumite aspecte care pot fi mediate, eu consider că odată ce este plătită această lipsă de folosință, respectiv chiria pe ultimele șase luni de zile – și spun chirie, pentru că asta ar fi trebuit să facă, din moment ce nu i-a achitat omului imobilul –, probabil că lucrurile ar trebui să se închidă aici.

ADVERTISEMENT

Sigur, dacă va fi dorința lui sau s-a simțit într-un fel lezat sau amenințat, poate să depună și această plângere penală.”, a mai spus avocatul.

Deocamdată, Anda Adam nu a făcut declarații în legătură cu acest subiect. Artista are de plătit o sumă de 5.200 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată către reclamantă.

ADVERTISEMENT

Când ar putea fi evacuată Anda Adam

Potrivit celor spuse de avocat, Anda Adam ar putea fi evacuată din imobilul respectiv în cel mult două săptămâni. Executorul judecătoresc ar putea fi la ușa ei începând chiar de săptămâna viitoare.

“Hotărârea, chiar dacă nu este definitivă în materia evacuărilor din imobil, este una executorie. Cel puțin, teoretic, am putea obține chiar și astăzi, mâine, un certificat de grefă care să ateste această soluție de evacuare.

Chiar astăzi, în urmă cu două ore, s-a pronunțat instanța de judecată. Probabil că săptămâna viitoare, cel mult în două săptămâni, executorul judecătoresc ar putea să fie la ușă, acolo, și să o evacueze.

“De ce credem noi că este singurul imobil, sau imobilul principal? Pentru că s-a manifestat, în sensul în care ne-a spus că a făcut îmbunătățiri în acel imobil. Nu te apuci să faci îmbunătățiri în condițiile în care este un imobil de vacanță și pe care nici măcar nu l-ai achiziționat în mod legal.”, a adăugat Adrian Cuculis.

De unde a început totul. Proprietarul imobilului ar fi fost amenințat de vedetă

“Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când prorpietarul a despus cererea de evacuare.

Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari, sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani.

Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil.

Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate.

Ulterior s-a rezolutionat acest act, și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat.”, a explicat avocatul Adrian Cuculis.

ADVERTISEMENT
Tags: