News

Anda Adam, FĂRĂ LENJERIE la NUNTA lui Pepe!

Duminca aceasta, toata lumea buna de la noi a petrecut la nunta lui Pepe cu Raluca Pastrama. Anda Adam s-a numarat si ea printre invitati, facandu-si aparitia la eveniment intr-o rochie extrem de...
21.07.2014 | 10:53

Duminca aceasta, toata lumea buna de la noi a petrecut la nunta lui Pepe cu Raluca Pastrama. Anda Adam s-a numarat si ea printre invitati, facandu-si aparitia la eveniment intr-o rochie extrem de sexy. Tinuta ei a starnit controverse.

1

Atunci cand este invitata la o nunta, orice femeie isi doreste sa arate cat mai bine si sa atraga cat mai multe priviri admirative. Ore intregi de cautare a tinutei ideale, minute in sir petrecute in oglinda, toate pentru o noapte de stralucire, asa a facut si Anda Adam, special pentru casatoria lui Pepe.

2

Vedeta a ales sa imbrace o tinuta neagra, din dantela, formata din doua piese, fusta si bustiera. Daca toti barbatii prezenti la eveniment au intors capul dupa ea si au privit-o indelung, iata ca au existat si voci care nu au prea laudat-o pentru alegerea facuta.

3

Fanii ei au criticat-o foarte aspru pe cantareata, mesajele negative fiind mai multe ca oricand. La toate fotografiile postate de la eveniment, prietenii virtuali ai Andei i-au transmis ca a gresit cu aceasta tinuta.

4

“Unde erau criticii de moda”, “Tot mai urata esti Anda Adam”, “Sa mor eu daca nu zici ca e moarta in viata”, “N-mi place, nu are nimic frumos”, “zau ca arata mumificata”, “E groaznica rochia ,fara suparare”, “Fara lenjerie !!! Excelent!!!”, “Ti se vede pasarica” sunt doar cateva dintre mesajele pe care admiratorii i le-a scris vedetei.

5

S-a iubit cu Catalin Tira

In primavara anului trecut, Anda Adam recunoastea ca are o relatie cu fotbalistul Catalin Tira, in varsta de numai 19 ani. Pe atunci, apropiatii nu dadeau mari sanse relatiei, iar parintii tanarului nu au fost deloc de acord cu povestea de dragoste traita de fiul sau. Intr-un final, atunci cand apropiatii au acceptat relatia lor, Anda si Catalin au anuntat ca s-au despartit.

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Tags: