Life

Anda Adam încinge vara la maximum! Cântăreața arată senzațional în costum de baie

Anda Adam încinge atmosfera în sezonul cald! Artista și-a etalat corpul într-un costum de baie care îi vine perfect.
12.07.2021 | 11:56
Anda Adam, cântăreață de muzică pop. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anda Adam arată mai bine ca niciodată! Cântăreața în vârstă de 41 de ani întinerește pe zi ce trece, iar faptul că face mișcare se vede.

Vedeta a postat în ultima perioadă mai multe imagini cu ea în costum de baie ori îmbrăcată extrem de sumar, mândră de aspectul ei fizic.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este într-o formă de zile mari, iar cele mai nou imagini cu diva au îmbătat privirile urmăritorilor ei de pe Instagram.

Anda Adam, mai sexy ca niciodată

Aceasta s-a pozat într-un costum de baie de culoarea pielii, cu buline albe. Ținuta nu putea fi asortată mai bine decât cu o pereche de ochelari de soare, iar legat de păr, vedeta nu s-a sinchisit prea tare, lăsându-l lejer.

ADVERTISEMENT

Anda a primit o serie de comentarii apreciative, însă au fost și câțiva fani care i-au oferit anumite sfaturi de fashion.

Cineva a remarcat că artista ar trebui să își aleagă cu mai multă atenție costumele de baie și mai ales cum să le poarte. Întrucât are un corp de invidiat, este păcat ca anumite ținute să nu îl pună în valoare așa cum merită.

ADVERTISEMENT

„Ai un corp bine lucrat, dar ai grijă cum porți costumele de baie ca acesta. Îți aplatizează sânii și se vede urât”, i-a scris o internaută celebrei cântărețe.

„Îți stă bine; Ești senzațională; Superbă; Este frumos costumul tău, Anda”, sunt alte câteva comentarii la cea mai recentă poză postată de Adam.

ADVERTISEMENT
anda adam
Anda Adam arată senzațional în costum de baie la 41 de ani. Foto: Instagram

Ce mănâncă vedeta pentru a arăta așa

Anda Adam are grijă de ea făcând mult sport, dar și alimentându-se adecvat. În urmă cu mai mult timp, vedeta a dezvăluit că se ține departe de carbohidrați.

Regimul ei este bazat pe proteine, însă alege foarte bine carnea astfel încât aceasta să nu fie cu grăsime. Preferă mai degrabă salatele și fructele pentru a se menține în formă.

Din dieta ei nu lipsesc ouăle de prepeliță dimineața împreună cu salata și câteva legume.

Anda Adam este una dintre cele mai populare cântărețe de la noi. A intrat în industria muzicii în anul 1999 cu hit-ul „Nu mă uita”. Primele sale succese au fost alături de R.A.C.L.A., iar apoi vedeta a început o carieră solo.

Printre cele mai cunoscute melodii ale blondinei se numără „Poate fata”, „Ajutor”, „Selecta”, „Amo” și „Dacă ar fi”.

ADVERTISEMENT