Life

Anda Adam își aduce invitații cu limuzina la clubul de 100.000 de euro: “Va fi un eveniment de neuitat și am mari emoții”

Cântăreața Anda Adam și iubitul ei, Joseph, pe numele său real Yosif Mohaci își deschid, la finalul lunii martie, un club în Cluj, în care au investit peste 100.000 de euro.
22.03.2022 | 09:52
Anda Adam isi aduce invitatii cu limuzina la clubul de 100000 de euro Va fi un eveniment de neuitat si am mari emotii
Anda Adam și iubitul ei, Joseph isi deschid club de 100 000 de euro. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Anda Adam și iubitul ei, Joseph, pe numele său real Yosif Mohaci au revenit cu forțe noi în România, după o vacanță de mai bine de o lună de zile, pe care au petrecut-o în Elveția. Cei doi au plecat înainte de Ziua îndrăgostiților, iar, acum, amorezii se pregătesc pentru deschiderea clubului din Cuj, în care au investit o mulțime de bani.

Anda Adam și iubitul ei, Joseph, au investit peste 100.000 de euro într-un club din Cluj

Diamond Club, deținut de cântăreața Anda Adam și iubitul ei, se va deschide pe data de 30 martie și se anunță a fi cel mai tare loc de distracție din Cluj!  Construcția clubului a început încă din noiembrie 2021 și, până acum, cei doi au investit peste 100.000 de euro. Iubitul cântăreței și-a dorit ca locația să concureze cu cele din străinătate și a angajat oameni specializați pe domeniul luminilor și tehnologiei.

ADVERTISEMENT

S-au montat 60.000 de leduri în clubul cântăreței

În club s-au montat 60.000 de leduri, fiecare controlabile individual, cu o tehnologie relativ nouă, totalizând 1.000 de metri liniari de lumină led. La fiecare led în parte se poate controla culoarea, dar și intensitatea luminii. Instalarea sistemului led, cât și light design-ul sunt făcute de unul din cei mai cunoscuți artiști vizuali din țară, fiind vorba despre Sergiu Doroftei, un nume extrem de activ pe scena locală, cât și cea internatională de clubbing.

Invitații vor fi aduși cu limuzina

Anda Adam a lansat și un Giveaway (concurs cu reguli clare pentru câștigarea unor cadouri -n.r.), special pentru fanii de pe Instagram, iar cadoul constă într-o invitație VIP. Câștigătorii vor fi aduși la club cu cea mai lungă limuzină, vor ciocni o cupă de șampanie, vor avea o masă specială și, mai ales, se vor bucura de prezența Andei și a lui Joseph.

ADVERTISEMENT

”Suntem foarte bucuroși, abia așteptăm să dăm drumul la acest proiect, unic în Cluj, dar poate și în țară, datorită tehnologiei cu lumină folosită în această locație. Mai sunt câteva zile până la deschidere și am mari emoții.

Eu și iubitul meu, Joseph, chiar dacă am fost plecați din țară, ne-am ocupat îndeaproape de bunul mers al lucrurilor. Am avut o echipă, care ne-a pus la curent cu tot ceea ce se întâmplă în club, cu privire la amenajarea lui și la organizarea evenimentului de lansare.

ADVERTISEMENT

Vă putem asigura că va fi un eveniment de neuitat, care va suplini toată perioada de pandemie, cât oamenii nu s-au putut bucura de astfel de seri. Invitații vor fi aduși la club cu limuzina”, a declarat Anda Adam, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Joseph a cerut-o de soție în Turcia

Anda Adam a fost cerută în căsătorie, în Turcia, în urmă cu câteva luni. Fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta i-a zis ”DA” lui Eudor Yosif Mohaci. În cadrul unui interviu, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit despre nunta cu actualul ei partener. Anda Adam își dorește, de această dată, o nuntă restrânsă, pe plajă, iar rochia de mireasă să fie una foarte lejeră.

ADVERTISEMENT

Cei doi își doresc o nuntă pe plajă

Momentan, cântăreața și viitorul ei soț nu au stabilit data nunții. „Probabil voi simți să facem o nuntă foarte relax. Eu desculță pe plajă, cu o rochie lejeră și foarte simplă! Cu părul rebel și în vânt… Nu am stabilit încă o dată a nunții, dar vă voi anunța, cu siguranță”, a declarat Anda Adam pentru CIAO.

Întrebată ce înseamnă pentru ea să fie soție, artista a răspuns: „Pentru mine, să fiu soție înseamnă familie! Înseamnă să am un scop real în viață, responsabilitate și puterea de a-i face pe cei de lângă mine fericiți prin tot ceea ce pot eu să fac pentru ei! Sunt genul care se hrănește cu fericirea celor pe care îi iubesc”.

Anda Adam, despre iubitul ei: “Are cei mai frumoși ochi din lume”

Cântăreața spune că iubitul ei are cei mai frumoși ochi din lume. Aceasta îl descrie pe Joseph drept un bărbat inteligent și romantic.

„Are cei mai frumoși ochi din lume, sunt fascinată de ochii lui albaștri. Iar el a reușit să mă cucerească prima oară cu ochii. Au o culoare și o formă foarte rar întâlnite, am fost fascinată de ochii lui. L-aș compara cu Aquaman. Este un bărbat inteligent, care îmi arată foarte mult că mă iubește, în fiecare zi poate face gesturi mai mici sau mai mari prin care îmi demonstrează iubirea pe care mi-o poartă. Este un bărbat foarte romantic.

Știți că se spune cei mai iubitori și romantici bărbați sunt francezii. El confirmă această teorie. Mă copleșește în fiecare zi, mă face să mă îndrăgostesc și mai mult de el. Pentru mine, e bărbatul ideal. Este atent, sensibil, implicat la cei din jurul lui, atent la nevoile mele”, a mai declarat Anda Adam pentru sursa menționată.

Amândoi au un divorț la activ

Anda Adam a avut, în trecut, o relație cu Victor Slav, apoi, în anul 2015, ea s-a căsătorit cu Sorin Nicolescu. Evenimentul a fost unul grandios, cu mulți invitați, într-un local de pe malul Lacului Snagov, într-un cadru de poveste. Ei au divorțat în pandemie, în mare secret. Cu fostul ei soț, cântăreața are o fetiță superbă, pe nume Evelin, de 5 ani și jumătate. Și Eudor Yosif Mohaci, logodnicul vedetei, a mai fost căsătorit și are o fată, tot de vârsta fetiței Andei.

 

ADVERTISEMENT
Tags: