Life

Anda Adam le dă replica celor care au criticat-o pentru momentul de la Bravo, ai stil! Celebrities: „Nu mereu se aliniază astrele”

Anda Adam le dă replica celor care au criticat-o pentru momentul de la Bravo, ai stil! Celebrities, unde a urcat pe scenă cu fiica ei, Evelin.
21.09.2021 | 15:46
Anda Adam le da replica celor care au criticato pentru momentul de la Bravo ai stil Celebrities Nu mereu se aliniaza astrele
ADVERTISEMENT

Anda Adam le dă replica celor care au criticat-o pentru momentul de la Bravo, ai stil! Celebrities, unde a urcat pe scenă alături de fiica ei, Evelin. Vedeta a fost pusă la zid pentru felul în care a cântat, dar și pentru faptul că și-a adus fiica în emisiune.

Cântăreața este revoltată de comentariile internauților și susține că fiica ei și-a dorit foarte mult să vină la emisiune, motiv pentru care a decis să pregătească un moment alături de ea.

ADVERTISEMENT

Anda Adam le dă replica celor care au criticat-o pentru momentul de la Bravo, ai stil! Celebrities: „Nu mereu se aliniază astrele”

Anda Adam le dă replica celor care au criticat-o pentru momentul artistic de la Bravo, ai stil! Celebrities. Blondina a interpretat piesa „Its my life” a celebrei trupe Bon Jovi și a adus-o și pe fiica ei pe scenă, care a defilat cu o chitară în miniatură.

Vedeta a fost criticată de fani pentru modul în care a cântat piesa. Aceștia au pus-o la zid pentru că a greșit unele versuri și pentru faptul că și-a adus fetița într-un astfel de show.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a postat un mesaj pe rețelele sociale și a ținut să le spună fanilor că fiica ei și-a dorit să cânte alături de ea, fiind pasionată de acest lucru.

În ceea ce privește interpretarea piesei, blondina a spus că răceala și emoțiile și-au spus cuvântul.

ADVERTISEMENT

„Am avut super emoții, imi tremurau genunchii, ba de ținută, ba de @evelininsta , ba de juriu, ba de piesă și în plus în ziua filmării mă încerca o mega răceală și răgușisem grav de la atâta tuse și usturime în gat, încât era tot ce îmi doream să mi se întâmple la gală!

Nu mereu se aliniază astrele se pare, dar mergem departe, nu? Cât despre @evelininsta pot să spun doar că ea își dorea foarte mult să vină cu mine la emisiune si e cam artistă de mică!

ADVERTISEMENT

Cântă non stop, își face de la 5 ani tik-tok-uri singură și m-am bucurat enorm de tare să o am cu mine pe scenă, în premieră, la un moment artistic!

Nicidecum sa folosesc copilul pentru a influența în vreun fel, ferească sfântu’!”, a scris Anda Adam pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ? ?NDA ADAM ? (@andaadam)

Anda Adam, criticată după momentul de la Bravo, ai stil! Celebrities

Anda Adam a primit critici dure din partea internauților după momentul de la Bravo, ai stil! Celebrities. Aceștia i-au reproșat că nu are voce și că a greșit versurile. Cei mai mulți au fost revoltați de faptul că artista a adus-o și pe fiica ei.

„Am râs cu lacrimi, ce curcă… A măcelărit cântecul ala de la a la z/ Dezamăgitor, din toate punctele de vedere!/

Anda, draga mea ești îmbrăcată tare nașpa. Ești pe lângă temă, și pe lângă stil. Ai mai chinuit și bietul copil, care e adorabil/ Anda, să nu mai cânți live, te faci de râs!

Sincer vă spun, mi-a provocat mila Anda Adam, la cum a cântat și cum și-a zguduit fetița”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

ADVERTISEMENT