Anda Adam are interzis la spectacole cel puţin o lună! Vedeta încă merge în cârje!

Filon Stan   
in Galerie foto
14/02/2018, 13:51
Anda Adam are interzis la spectacole cel puţin o lună! Vedeta încă merge în cârje! GALERIE FOTO

Urmează o perioadă foarte grea pentru Anda Adam. Artista a suferit o ruptură de ligament încrucişat, iar acum strânge din dinţi după ce a fost operată la genunchi în urma accidentului suferit la “Exatlon” (Kanal d). VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Vedeta a ajuns deja acasă, fiind externată duminică, iar acum este îngrijită de cei dragi ca să poată se se întoarcă mai repede în activitatea ei muzicală. Solista se deplasează tot cu ajutorul cârjelor şi va continua să facă acest lucru şi în următoarea lună. Există şi veşti bune, însă, venite chiar de la medicul care a operat-o pe solistă.

Anda Adam merge în cârje, dar începe exerciţiile de recuperare! 

„Operaţia Andei a durat în jur de 60 de minune. Nu au existat complicaţii. A fost vorba doar deste o ruptură de ligament, fără a fi afectat meniscul. Ligamentul a fost înlocuit cu o grefă prelevată din zona coapsei pacientei, aceasta fiind de altfel tehnica cu cea mai mare rată de succes. Anda a suferit un transplant de ligament încrucişat. Persoana operată nu simte niciun disconfort nici la locul grefei şi nici în genunchi, chiar şi după ce dispare efectul anesteziei. Este o intervenţie tipică printre sportivi. Acum, Anda are restricţii fizice timp de o lună, pentru că va merge în această perioadă ajutată de cârje. Treptat va începe gimnastica de recuperare, exerciţiile fizice crescând gradual în complexitate. Dacă avea o muncă se birou, atunci în trei săptămâni ea putea să revină în activitate.

În cariera ei muzicală o putem revedea abia după o lună, cu condiţia să nu facă elemente grele de coregrafie, ci să se rezume doar la partea de cântat. O recuperare definitivă se va produce abia peste jumătate de an. Atunci i se va permite să facă din nou sport în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat dr. Doru Filipescu pentru Click!

 

Ştirea MOMENTULUI

FCSB nu este interesată de Zahovic! “Nu se pune problema unei oferte”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.