Life

Anda Adam, noi declarații despre divorț. Peste ce nu ar putea trece în căsnicie

01.10.2020 | 16:31
Anda Adam noi declaratii despre divort Peste ce nu ar putea trece in casnicie
ADVERTISEMENT

Anda Adam a pus capăt tuturor speculațiilor privind un eventual divorț de Claudiu Niculescu. Concurenta de la „Ferma. Orășeni vs Săteni” a făcut noi declarații despre căsnicie și motivele pentru care ar pune capăt mariajului de bărbatul alături de care are o fetiță.

Blondina are o familie foarte frumoasă, în ciuda faptului că nu mai postează fotografii cu soțul ei pe rețelele de socializare. Cântăreața a negat orice fel de ruptură de partenerul ei de viață și mărturisește că nu are o relație perfectă, având inclusiv certuri și discuții.

ADVERTISEMENT

Concurenta de la Pro TV recunoaște că relația nu este numai lapte și miere, dar asta nu înseamnă că se află în pragul divorțului. Artista nu a dorit să le dea apă la moară răutăcioșilor, acesta fiind și motivul pentru care a evitat să discute prea mult pe marginea subiectului.

Anda Adam, adevărul despre divorțul de Claudiu Niculescu

„Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată.

ADVERTISEMENT

Toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, a declarat Anda Adam într-un interviu pentru viva.ro.

Frumoasa cântăreață a dezvăluit că nu ar sta niciodată într-o relație numai de dragul copilului, fiind de părere că cel mic nu va fi fericit dacă este înconjurat de energie negativă. De altfel, artista a mărturisit că nu ar trece peste violență și abuzuri verbale.

ADVERTISEMENT

Anda Adam ar trece peste infidelitate numai în situația în care ar avea un motiv temeinic pentru a-și ierta partenerul de viață. Totodată, artista nu ar renunța la căsnicie pentru ceva de moment și ar lupta mai departe pentru familia sa.

„În general, conform principiilor mele, violența este exclusă. Nu sunt de acord cu așa ceva, niciodată. Un bărbat nu ar trebui să se bată cu o femeie. Nu aș vrea să se interpreteze greșit, la noi nu este cazul de așa ceva.

ADVERTISEMENT

Nu sunt de acord cu jigniri, deoarece cred că astfel de cuvinte deteriorează relația. În ceea ce privește infidelitatea, dacă apare acest subiect într-o căsnicie, este clar că ceva nu mai este în regulă acasă și partenerul caută altceva, în altă parte.

Apare un semn de întrebare despre ceea ce se întâmplă. Eu, una, dacă aș fi în situația asta, aș putea ierta o infidelitate dacă există un motiv întemeiat pe care să-l pot asculta și să lupt mai departe pentru familia mea.

Am această abilitate dacă realizez că nu are rost să renunț  la familie pentru ceva de moment”, a mai spus concurenta din sezonul cu numărul 5 din Ferma, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT