Life

Anda Adam, pregătită să devină mamă pentru a doua oară: “Așteptăm să vină momentul perfect”

Anda Adam a dezvăluit că este pregătită să devină mamă pentru a doua oară. Artista și iubitul ei își doresc copii împreună.
14.09.2022 | 00:00
Anda Adam pregatita sa devina mama pentru a doua oara Asteptam sa vina momentul perfect
Anda Adam, pregătită să devină mamă pentru a doua oară. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anda Adam este pregătită să devină mamă pentru a doua oară, după cum a recunoscut în cadrul unui interviu. Cântăreața are deja o fiică, dar vrea să aibă copii și cu logodnicul ei.

Anda Adam, pregătită să devină mamă pentru a doua oară

Cântăreața formează un cuplu cu Joseph de ceva timp, iar acum câteva luni bărbatul a cerut-o în căsătorie. Artista nu exclude posibilitatea de a deveni mamă din nou.

ADVERTISEMENT

Anda Adam și partenerul ei își doresc amândoi să aibă copii împreună, după cum a dezvăluit Joseph în cadrul unui interviu.

“Eu sunt doar cu surprizele încă, asta nu se poate dezvălui. În rest carieră, multă dragoste și așteptăm copil.”, a declarat iubitul Andei Adam, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Artista a intervenit imediat și a ținut să precizeze că nu este însărcinată în acest moment, dar ar vrea să aibă copii cu actualul partener, la momentul potrivit.

Anda Adam are o fiică, Evelin, din căsnicia cu Sorin Nicolescu. Joseph are și el doi băieți dintr-o relație anterioară.

ADVERTISEMENT

“Dar nu acum! Stai, că după aceea se înțelege greșit. M-a mai întrebat cineva dacă sunt însărcinată. Am zis că nu sunt încă, dar ne dorim copil.

Ne dorim copil și așteptăm să vină și momentul perfect ca noi doi să avem și copii împreună.

ADVERTISEMENT

Avem copii deja, trei, dar trebuie să avem copii și împreună.”, a completat cântăreața.

Care este secretul relației dintre Anda Adam și Joseph

Iubitul afacerist al artistei a dezvăluit care este secretul relației lor. “Încredere, armonie și multă dragoste.”, a fost răspunsul lui Joseph.

La rândul ei, Anda Adam a spus că dragostea este ingredientul secret al legăturii lor amoroase. Atunci când dragostea este reală, artista este de părere că restul vine de la sine.

“Nu trebuie să faci mari eforturi pentru a menține succesul într-o relație. Lucrurile se întâmplă natural.”, a mai precizat ea pentru aceeași sursă.

Întrebați dacă fac compromisuri, Joseph a spus că nu este cazul, întrucât amândoi se înțeleg de minune și lucrurile merg de la sine.

În schimb, Anda Adam este de părere că înțelegerea în cuplu este foarte importantă pentru ca o relație să funcționeze.

“Uneori poate mai gândiți și altfel, simțiți altfel, dar dacă există înțelegere și respect, cred că toate se pot întâmpla așa cum trebuie.

Ok, țin cont de ce vrei tu pentru că ești important pentru mine, dar nu l-aș numi un compromis.”, a explicat fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Anda Adam și partenerul ei au împreună un club în Cluj, care merge foarte bine. Cei doi plănuiesc să deschidă unul și în București, dar au și alte planuri de afaceri, după cum au declarat recent pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT