Life

Anda Adam face lumină legat de evacuarea din Bragadiru: ”A fost depusă plângere penală”

Anda Adam a reacționat după ce a fost evacuată din locuința din Bragadiru. Cântăreața și-a spus opinia legat de situația neplăcută cu care se confruntă.
17.05.2022 | 16:30
Anda Adam face lumina legat de evacuarea din Bragadiru A fost depusa plangere penala
Anda Adam, prima reacție după ce a fost evacuată din locuință: ”Se vrea doar reclamă”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT
17-05-2022
16:37

Anda Adam face lumină în cazul evacuării

„Știrea apărută astăzi în presă privind o pretinsă «evacuare» a mea dintr-un imobil este falsă, fake news, dat fiind că nu mai locuiesc în acel imobil din luna decembrie a anului trecut, după ce proprietarii m-au indus în eroare că mi-l vor vinde timp de mai multe luni de zile și apoi s-au răzgândit.

Drept urmare va exista un alt litigiu, de data asta real, prin care le voi solicita recuperarea prejudiciilor pentru toate îmbunătățirile pe care le-am adus imobilului și pentru toate daunele pe care mi le-au produs.

Această știre inventată a fost folosită de proprietarii imobilului și de avocații lor pentru a-și face publicitate, profitând de numele și de notorietatea mea, și pentru a mă denigra, sens în care voi recurge la tragerea la răspundere a acestora.

În luna decembrie 2021 soțul reclamantei a tăiat alimentarea cu electricitate și gaze, a intrat prin efracție și a distrus bunuri din casă, fapte pentru care a fost depusă și o plângere penală și care m-au determinat să părăsesc imobilul.

După ce am părăsit imobilul, am încercat să predau cheile proprietarilor, însă aceștia au refuzat să le primească, sub diverse motive, iar acum devine mai clar de ce au refuzat, pentru a promova astfel de știri false, cum e aceasta privind pretinsa «evacuare»”, a transmis artista. 

Frumoasa blondină a avut o primă reacție după ce s-a vehiculat că a fost dată afară din casa din județul Ilfov. Vedeta susține că nu mai locuiește în respectivul imobil de luni bune, deși ar fi plătit un avans generos.

Anda Adam, prima reacție după ce a fost evacuată din locuință: ”Se vrea doar reclamă”

Anda Adam spune că le-a dat proprietarilor o sumă de bani fără să semneze vreun act, asta pentru că a crezut că oamenii sunt de încredere. Fosta iubită a lui Victor Slav recunoaște că încă are cheile de la locuința din Bragadiru.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu avocatul meu. Acest imobil nu au vrut să mi-l mai vândă, deși am dat un avans. Fără să am un act de promisiune, pentru că nu aveau cum să facă. Decedase  proprietarul și trebuia să facă acte de succesiune.

Este urât ce se întâmplă. Am încercat să le predau cheile si au refuzat. Iar eu nu mai locuiesc acolo de mult timp. Se vrea doar reclamă pe spatele numelui meu”, a mărturisit frumoasa blondină pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Anda Adam, bună de plată în acest scandal

Anda Adam este contrazisă de avocatul Adrian Cuculis, care a declarat că cererea de evacuare a fost depusă de proprietarii de drept în urmă cu jumătate de an, fără ca vedeta să plece din spațiul ocupat. Blondina ar fi refuzat să părăsească imobilul.

„Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani.

ADVERTISEMENT

Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil. Nu stătea cu chirie.

Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate”, a spus apărătorul la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, se pare că Anda Adam l-ar fi amenințat pe proprietar și chiar i-a adresat numeroase injurii. În plus, artista trebuie să achite reclamantului suma de 5.200 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecat.

ADVERTISEMENT