Life

Anda Adam, detalii despre relația cu Yosif Eudor Mohaci. Cântăreața mai vrea un copil

Anda Adam este în culmea fericirii de când este îndrăgostită lulea de omul de afaceri, Yosif Eudor Mohaci, alături de care se pregătește să-și întemeieze o familie.
26.11.2021 | 19:04
Anda Adam detalii despre relatia cu Yosif Eudor Mohaci Cantareata mai vrea un copil
ADVERTISEMENT

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a scos la iveală câteva detalii despre partenerul ei de viață pentru care are numai cuvinte de laudă și cu care s-a logodit de curând.

Mama unei fetițe pe nume Evelin, frumoasa cântăreață a dezvăluit că vrea să-și mărească familia și nu exclude posibilitatea să devină mamă pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

Anda Adam se vede făcând acest pas alături de omul de afaceri, Yosif Eudor Mohaci, despre care spune că este bărbatul ideal. Artista este mai fericită ca oricând.

Anda Adam, pregătită să devină mamă din nou. Ce spune artista despre logodnicul ei

„Are cei mai frumoși ochi din lume, sunt fascinată de ochii lui albaștri. Iar el a reușit să mă cucerească prima oară cu ochii. Au o culoare și o formă foarte rar întâlnite, am fost fascinată de ochii lui.

ADVERTISEMENT

L-aș compara cu Aquaman. Este un bărbat inteligent, care îmi arată foarte mult că mă iubește, în fiecare zi poate face gesturi mai mici sau mai mari prin care îmi demonstrează iubirea pe care mi-o poartă.

Este un bărbat foarte romantic. Știți că se spune cei mai iubitori și romantici bărbați sunt francezii. El confirmă această teorie.

ADVERTISEMENT

Mă coplesește în fiecare zi, mă face să mă îndrăgostesc și mai mult de el. Pentru mine, e bărbatul ideal. Este atent, sensibil, implicat la cei din jurul lui, atent la nevoile mele. 

Da, ne dorim și copii, o să vedem dacă de acolo, de sus, o să și primim acest cadou minunat!”, a declarat Anda Adam într-un interviu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Anda Adam, informații despre viitoarea nuntă. Cum va fi

Și pentru că se pregătește să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă vedeta de la Kanal D a scos la iveală câteva lucruri neștiute până acum. Blondina vrea o nuntă foarte relaxantă.

Desculță, pe o plajă, așa își dorește Anda Adam să apară, în timp ce rochia va fi una simplă și extrem de lejeră. Părul lung va flutura liber în vânt ca într-un film romantic.

Momentan îndrăgita artistă nu a stabilit nicio dată, dar cu siguranță marele eveniment va avea loc undeva spre vară având în vedere dorințele pe care le are.

ADVERTISEMENT