Life

Anda Adam s-a căsătorit în urmă cu câteva clipe! ”Am spus DA”

Cântăreața Anda Adam și partenerul ei, Yosif Eudor, au spus marele ”DA” în fața ofițerului de stare civilă după mai puțin de doi ani de relație.
23.12.2022 | 18:25
Anda Adam sa casatorit in urma cu cateva clipe Am spus DA
Anda Adam s-a căsătorit în urmă cu câteva clipe! Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Anda Adam s-a căsătorit în urmă cu doar câteva momente cu alesul inimii ei, Yosif Eudor. Artista și partenerul ei de viață au spus marele ”DA” în fața ofițerului de stare civilă.

Anda Adam și Yosif Eudor și-au unit destinele

Cu doar două zile înainte de Crăciun, îmbrăcați elegant din cale afară, amorezii, alături de cei dragi, s-au deplasat la Oficiul Stării Civile Sector 1 unde au semnat și au spus cel mai important ”DA”.

ADVERTISEMENT

Mai fericiți ca niciodată, Anda Adam și Yosif Eudor și-au unit destinele după mai puțin de doi ani de la oficializarea relației.

Artista, zâmbitoare, dar și vizibil emoționată a făcut prima anunțul căsătoriei printr-o postare pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 💎𝐀NDA ADAM 💎 (@andaadam)

Am spus da!”, au scris Anda Adam și Yosif Eudor în dreptul fotografiilor, de pe Instagram.

Imaginile îi arată pe cei doi imediat după ce au devenit soț și sotie în acte, în timp ce semnau documentele oficiale de căsătorie.

Cerere în căsătorie în Cappadocia

În urmă cu puțin timp în urmă partenerul Andei Adam oferea detalii despre nuntă, dar și despre dorința de a avea copii împreună.

ADVERTISEMENT

Cum a fost și cererea în căsătorie la Cappadocia așa va fi și nunta! Nu pot să vă spun mai multe! Altfel nu va mai rămâne surpriză. Cu siguranță, ca două indicii, nunta nu va fi nici în România, nici în Elveția!

Ne-am îndrăgostit aproape la prima vedere și fiecare zi e tot mai plină de iubire și înțelegere! Ne înțelegem foarte bine și ne completăm, suntem ca Yin și Yang.

ADVERTISEMENT

Sperăm să avem gemeni cât mai repede, două fete gemene, una cu ochii albaștri, una cu ochii ei!”, spunea Joseph pentru ciao.ro.

La rândul ei, Anda Adam a recunoscut că își dorește două fete gemene, însă, nu a dezvăluit dacă este sau nu însărcinată în acel moment.

”Și vreau două gemene cu el, care să aibă ochii lui!”, și-a completat artista partenerul de viață.

Cei doi sunt la al doilea mariaj, ambii având câte un copil. Anda o are pe micuța Eveline, la rândul lui Yosif are o fetiță în vârstă de 5 ani.

ADVERTISEMENT