Life

Anda Adam s-a reprofilat în plină pandemie. Din ce câștigă bani frumoasa cântăreață 

28.05.2020 | 15:27
Anda Adam sa reprofilat in plina pandemie Din ce castiga bani frumoasa cantareata
ADVERTISEMENT

Artiștii se numără printre cei mai afectați de pandemie, însă sunt și vedete care pe lângă muzică au și o altă afacere care îi menține pe linia de plutire. Este și cazul Andei Adam care a mărturisit că perioada aceasta s-a apucat de construit case.

Cântăreața Anda Adam câștigă bani din construirea caselor

Majoritatea artiștilor autohtoni trăiesc numai din muzică, însă sunt și vedete care au și alte afaceri. Anda Adam a recunoscut că de anul trecut a început să construiască case în zona Pipera – Tunari, lucru care a ajutat-o enorm de când nu mai are concerte și spectacole.

ADVERTISEMENT

Renumita artistă a mărturisit că îi este foarte greu să se reprofileze și nu se vede făcând altceva în afară de muzică. Vedeta este norocoasă că afacerea deschisă în 2019 funcționează și în pandemie, veniturile sale nefiind afectate prea tare.

Anda Adam construiește duplexuri, afacere care-i merge din plin

Blondina a declarat în emisiunea prezentată de Răzvan Simion și Dani Oțil că a vândut până la ora actuală două case și este în tratative pentru alte două, așadar cântăreața își îndreaptă toată atenția spre această afacere.

ADVERTISEMENT

„Eu am avut noroc pentru că încă de anul trecut am început un alt proiect, în construcții.

Construiesc niște duplexuri de vânzare și momentan toată atenția mea este în zona aceea, pentru că este, deocamdată, o afacere care încă se mișcă.

Deja am vândut două și suntem în discuții și pentru următoarele două. Ca reprofilare asta ar fi varianta alternativă”, a mărturisit Anda Adam în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu este doar o artistă de succes, dar și o mamă devotată și un vlogger foarte apreciat în mediul online. Pentru cei care nu știu Anda Adam este și designer, costumele de baie fiind ținutele pe care le creează și le promovează pe rețelele sale de socializare.

În ultimele 3 luni renumita cântăreață și-a canalizat toată atenția către fiica sa, micuța Evelin, dar și-a rezervat timp și pentru alte activități.

ADVERTISEMENT