Life

Anda Adam, sărut pasional cu iubitul ei, Yosif Mohaci, în văzul tuturor. Reacțiile fanilor: „Alta care și-a lăsat bărbatul”

Anda Adam și-a dat frâu liber sentimentelor fără să țină cont că o vede toată lumea! Vedeta a protagonizat un sărut fierbinte cu noul ei iubit, Yosif.
29.09.2021 | 16:59
Anda Adam sarut pasional cu iubitul ei Yosif Mohaci in vazul tuturor Reactiile fanilor Alta care sia lasat barbatul
Anda Adam se iubește cu afaceristul arădean Yosif Mohaci. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anda Adam și Yosif Mohaci nu mai țin cont de nimic atunci când vine vorba de relația lor. Cântăreața și noul ei partener apar într-o fotografie publică în care se sărută pasional, făcând reclamă la o firmă de parfumuri.

Concurenta de la Bravo, ai stil l-a dat cu totul uitării pe fostul ei soț, Sorin Nicolescu, cu care are o fetiță pe nume Evelin.

ADVERTISEMENT

După ce și-a asumat relația cu afaceristul arădean care a trăit o bună vreme în afara României, Anda a lăsat inhibițiile la o parte și a început să pozeze cu acesta în ipostaze care mai de care mai incitante.

Anda Adam, sărut fierbinte cu iubitul ei, Yosif Mohaci

Fotografia în care se sărută cu Yosif a fost postată chiar de artistă pe contul ei de Instagram, iar imaginea a strâns peste 4.600 de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Printre cei care au comentat imaginea respectivă s-au numărat și câțiva cârcotași. Pe lângă inimioare și felicitări, Anda a primit și un mesaj destul de răutăcios.

„Alta care și-a lăsat bărbatul”, a scris cineva, însă pe cântăreață nu o mai afectează de multe astfel de răutăți.

ADVERTISEMENT

Vedeta este extrem de fericită alături de noul ei partener, cu care a fost în vara ce tocmai a trecut în vacanță la mare. După ce a fost pozată alături de iubitul ei pe plajă, artista a ținut să recunoască faptul că și-a refăcut viața în urma divorțului, așa cum bănuiau mulți.

Și partenerul ei este extrem de încântat de relație, acesta postând la rândul său o serie de fotografii în care apare împreună cu celebra cântăreață.

ADVERTISEMENT
anda adam
Anda Adam și noul ei iubit nu se mai ascund deloc. Foto: Instagram

Cei doi s-au și logodit

Anda Adam a dezvăluit în cadrul concursului de modă de la Kanal D că a făcut și un pas extrem de important în noua ei poveste de iubire. Blondina și Yosif Mohaci s-au logodit de curând, semn că bat deja clopotele de nuntă.

„Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentines Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine.

Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez. Pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă. E prea scump și mi-a fost frică să-l iau la filmări. Este în seif!’, a povestit Anda la Kanal D.

 

 

ADVERTISEMENT