Life

Anda Adam schimbă foaia de tot după despărțirea de Sorin Nicolescu. Dezvăluiri despre cum trebuie să fie bărbatul vieții sale

Anda Adam a vorbit despre cum trebuie să arate bărbatul ideal pentru ea. Vedeta a schimbat foaia după despărțirea de tatăl fetiței sale.
20.07.2021 | 19:24
Anda Adam schimba foaia de tot dupa despartirea de Sorin Nicolescu Dezvaluiri despre cum trebuie sa fie barbatul vietii sale
ADVERTISEMENT

Anda Adam este într-o formă de zile mari. Cântăreața de muzică pop s-a reinventat după despărțirea recentă prin care a trecut.

Prin noile sale declarații, artista a spus, cu alte cuvinte, că există viață și după Sorin Nicolescu, omul alături de care a format o familie la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Artista a acordat câteva declarații scurte despre cum se îngrijește pe timpul verii. Printre altele, a spus cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru ea.

Anda Adam a spus în cadrul emisiunii Teo Show că își dorește un partener care să dovedească lucruri, căci s-a săturat de vorbe.

ADVERTISEMENT

Anda Adam își dorește un partener care să tacă și să facă

„Energia contează. Mai bine taci și faci, să fie un bărbat care să vorbească mai puțin și să facă mai mult”, a declarat Anda la Kanal D.

Frumoasa blondină a vorbit și despre cum arată viața ei în afara camerelor de filmat. Mai precis, a povestit care sunt lucrurile pe care pune foarte mare preț ca femeie pe timpul verii.

ADVERTISEMENT

Îngrijirea părului și a unghiilor sunt esențiale pentru vedetă, așa că apelează de fiecare dată la specialiști pentru a arăta bine. Unul dintre oamenii care are grijă de coafura cântăreței este celebrul hair-stylist Adi Perjovschi.

„Sunt perfecționistă. Trebuie să stea totul până la ultimul detaliu (n.r.: referindu-se la păr). Părul și unghiile sunt foarte importante. Unghiile sunt ca o carte de vizită”, a spus artista îmbrăcată într-un costum de baie extrem de sexy.

ADVERTISEMENT
anda adam
Anda Adam a furat privirile telespectatorilor cu decolteul ei generos. Foto: captură Kanal D

Pleacă în vacanță în Ibiza și Mykonos

Și dacă tot veni vorba despre costume de baie, fanii Andei trebuie să știe că vedeta are nici mai mult, nici mai puțin decât 100 de costume de baie. Dar asta nu e tot!

Valiza ei este burdușită de o mulțime de body-uri și costume de baie atunci când merge în vacanță pe timpul verii. Vedeta a mai spus că mai este obsedată și de ochelarii de soare.

În casa ei are 200 de perechi de ochelari de soare, deci are cu ce să îi schimbe în fiecare zi fără să îi repete prea des.

Cântăreața a mărturisit că și-a făcut câteva planuri de vacanță pentru perioada imediat următoare/ Va ajunge în Ibiza, iar apoi în Mykonos și cu siguranță îi va ține la curent pe urmăritorii de pe Instagram cu peisajele pe care le va vedea și cu costumele pe care le va purta la malul mării.

 

 

A

ADVERTISEMENT