Life

Anda Adam, secretele unei siluete perfecte, după ce a fost criticată de Bianca Drăgușanu

28.09.2020 | 20:11
Anda Adam secretele unei siluete perfecte dupa ce a fost criticata de Bianca Dragusanu
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu nu ratează ocazia de a lansa atacuri dure la adresa vedetelor din showbiz-ul autohton. După ce a atacat-o în termeni foarte duri pe actrița Lili Sandu, la scurt timp după ce a devenit mamă pentru prima oară, acum a venit rândul unei artiste.

Este vorba de concurenta de la „Ferma. Orășeni vs Săteni”, Anda Adam, despre care fosta asistentă TV spune că este frumoasă doar că este mult prea scundă. Blondina a comparat-o cu ea care are 1,80 m, precizând totodată că vedeta este „bărbătoasă, masivă”.

ADVERTISEMENT

Declarația controversată a fost făcută în cadrul unei emisiuni TV, Bianca Drăgușanu subliniind faptul că Anda Adam este un „ponei” datorită înălțimii sale. Interpreta piesei „Poate fata” are 1,63 m și cântărește aproximativ 50 de kilograme.

Bianca Drăgușanu, despre artista Anda Adam. A făcut-o ponei

„Este bărbătoasă, masivă, ponei în comparație cu mine, 1.80, și sexy mandarica. Adică este sexoasă și mică”, a declarat Bianca Drăgușanu în platoul unei emisiuni de la Pro TV, informează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Anda Adam nu i-a dat apă la moară colegei sale și nici măcar nu a băgat în seamă declarația blondinei. Concurenta de la Ferma le-a mărturisit fanilor din mediul online că merge la sala de antrenament, vedeta fiind cunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care-l adoptă.

Am un stil de antrenament draconic. Merg de patru sau de cinci ori pe săptămână la sală, unde lucrez cu un antrenor personal, iar fiecare antrenament durează o oră și jumătate, fără oprire.

ADVERTISEMENT

Fac fitness la cel mai intens nivel.  Secretul e să nu te oprești deloc, oricât de greu ar fi. Eu niciodată nu mă opresc, deși uneori simt că îmi iese inima din piept. 

Cred că aș putea antrena, dacă nu aș fi cântăreață, aș putea fi antrenoare de fitness. Mănânc extrem de puțin. Cred că am stomacul foarte mic și de aceea nu mi se face foame”, mărturisea frumoasa cântăreață în urmă cu ceva timp, relatează click.ro.

ADVERTISEMENT

Concurenta de la Pro TV a dezvăluit că nu este adepta înfometării, însă recunoaște că a apelat la această metodă de câteva ori, în special atunci când voia să mai dea jos 2-3 kilograme. În acele zile mânca numai iaurt degresat și consuma multe lichide.

ADVERTISEMENT