Life

Anda Adam, sfâșiată de durere. Cântăreața este alături de Roxana Vancea după moartea fostei sale iubite

30.07.2020 | 10:56
Anda Adam sfasiata de durere Cantareata este alaturi de Roxana Vancea dupa moartea fostei sale iubite
ADVERTISEMENT

Anda Adam și mare parte a showbiz-ului românesc suferă după moartea Elenei popa, fosta iubită a Roxanei Vancea, care s-a sinucis după ani de luptă cu o depresie severă.

Anda Adam, devastatată din cauza morții Elenei Popa

Anda a postat un mesaj din care reiese durerea și șocul prin care a trecut la aflarea veștii că prietena ei nu mai este.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să cred că prietena mea Elena s-a sinucis!!! Nu, nu, nu!!! Te rog!!! Prea devreme!!!”, a scris cântăreața în mediul online.

„Odihnește-te în pace!”, a adăugat Anda pe pagina ei de Instagram.

Anda i-a transmis mesaje de încurajare, atât cât a putut căci și ea a avut nevoie să își revină, Roxanei Vancea, cea mai afectată de această sinucidere.

ADVERTISEMENT

Elena Popa a fost una din antrenoarele de fitness la care mergeau multe din vedetele Capitalei, actori, cântăreți sau modele.

A devenit cunoscută în urmă cu mai mulți ani datorită Roxanei Vancea, bună prietenă cu umoristul Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT

Roxana Vancea, mesaj tăios pentru presă

În urma morții Elenei, după ce știrea a rulat la televiziunile tabloide și în presa mondenă, Roxana a avut un comentariu extrem de acid la adresa celor care au rostogolit informația spunând că i-a murit iubita.

„Atâta scârbă îmi provoacă nenorociții care se urcă până și pe cadavre ca să facă rost de rating, încât nu mi-ar ajunge 3 camioane de antivomitiv.

ADVERTISEMENT

Au ajuns toți chiftelarii semi-analfabeți, toți fomiștii repetenți și toți ratații neimpliniți să facă presă…

N-a murit “iubita lu’ Vancea”, a murit o fată tânără și frumoasă, un om bun, o prietenă bună, care a acceptat la un moment dat să joace rolul “iubitei lu’ Vancea”, pentru că Vancea nu mai putea nici să se salute pe stradă cu un bărbat, că imediat chiftelarii semi-analfabeți o și combinau prin articolele lor de 3 lei și un scuipat”, este mesajul dur al vedetei.

ADVERTISEMENT
Tags: