Life

Anda Adam și fiica ei, împreună la Bravo, ai stil! Celebrities. De ce a izbucnit Evelin în plâns

Anda Adam și fiica ei au apărut împreună pe scena de la Bravo, ai stil! Celebrities. Micuța Evelin a izbucnit în plâns la finalul prestației.
20.09.2021 | 08:33
Anda Adam si fiica ei impreuna la Bravo ai stil Celebrities De ce a izbucnit Evelin in plans
ADVERTISEMENT

Anda Adam și fiica ei, Evelin, au oferit un moment emoționant la Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta a interpretat o piesă, iar pe scenă a urcat și micuța, îmbrăcată aproape la fel ca mama ei.

Jurații au fost impresionați de prestația celor două, dar și celelalte concurente din platoul show-ului de fashion de la Kanal D. La finalul momentului, micuța Evelin a izbucnit în lacrimi.

ADVERTISEMENT

Anda Adam și fiica ei, împreună la Bravo, ai stil! Celebrities

Anda Adam și fiica ei au urcat împreună pe scena de la Bravo, ai stil! Celebrities, unde blondina a interpretat celebra melodie a lui Bon Jovi, „It’s my life”. Evelin a defilat cu o chitară de mici dimensiuni în timp ce mama ei cânta.

Restul concurentelor au fost impresionate de acest moment, însă micuța a izbucnit în plâns la final, după ce s-a înțepat în chitară.

ADVERTISEMENT

Cu ajutorul Ilincăi Vandici, Anda Adam și fetița ei s-au urcat în dubița din platoul emisiunii.

Ruxi nu a fost atât de impresionată de momentul artistic al Andei Adam. Bruneta este de părere că prezența unui copil în platou are rolul de a le sensibiliza pe celelalte persoane.

Anda Adam s-a logodit

Anda Adam și iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci, s-au logodit. Blondina a dat vestea chiar în platoul emisiunii de la Kanal D. Ea și partenerul ei au planuri serioase de viitor, dat fiind că artista a ales să facă totul public și pare mai fericită ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ținut să precizeze că nu a venit cu inelul la filmări, din moment ce este prea scump, așa că a preferat să-l lase acasă.

„Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin.

ADVERTISEMENT

Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă.

El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau la filmări”, a declarat Anda Adam, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT