Life

Anda Adam și Nicoleta Nucă, primele concurente confirmate de la Bravo, ai stil Celebrities 2021

Anda Adam și Nicoleta Nucă sunt primele concurente confirmate de la Bravo, ai stil Celebrities, ediția 2021!
27.07.2021 | 13:31
Anda Adam si Nicoleta Nuca primele concurente confirmate de la Bravo ai stil Celebrities 2021
ADVERTISEMENT

Anda Adam și Nicoleta Nucă sunt, oficial, concurente la Bravo, ai stil Celebrities 2021! Kanal D surprinde de la bun început cu castingul format din 9 concurente numai una și una.

Cele două cântărețe au acceptat provocarea de a demonstra unei țări întregi că au stil. Telespectatorii vor avea ocazia să le cunoască așa cum nu le-au cunoscut niciodată.

ADVERTISEMENT

Legat de participarea Nicoletei Nucă, trebuie spus că jurata Raluca Bădulescu a criticat-o de nenumărate ori în cadrul rubricii sale de la Teo Show.

Anda Adam și Nicoleta Nucă, concurente la Bravo, ai stil

Raluca a deființat ținutele Nicoletei de fiecare dată când a fost rugată să comenteze cum este îmbrăcată. Dacă va reuși Nicoleta să o surprindă pe Raluca în cadrul concursului de modă de la Kanal D rămâne de văzut!

ADVERTISEMENT

Anda a făcut câteva declarații înainte de participarea în concurs. Vedeta a spus că a dovedit de-a lungul anilor că este în pas cu tendințele în modă și că de multe ori a putut fi considerată trendsetter.

Cântăreața spune că are multe de demonstra având în vedere că de multe ori a impus anumite mode, tinerele inspirându-se în materie de haine și hair-style din videoclipurile sale.

ADVERTISEMENT

Și Nicoleta Nucă este entuziasmată de participarea la Bravo, ai stil. Muziciana este convinsă că va învăța foarte multe lucruri despre ea și că va reuși să se facă remarcată de cei de acasă așa cum este ea.

Nicoleta Nucă: „Am un stil versatil”

„Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua. Pot deveni tot mai buni în ceea ce fac. Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities” va reprezenta o astfel de provocare personală. Cu siguranță voi învața lucruri noi despre mine. Voi învăța despre oameni și asta mă motivează cel mai mult.

ADVERTISEMENT

Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor”, a declarat Nicoleta Nucă.

Emisiunea Bravo, ai stil Celebrities revine pe micile ecrane în curând. Show-ul va începe cel mai probabil la sfârșitul lunii august sau începutul lunii septembrie. 9 concurente vor intra în prima fază a competiției. Se vor duela în ținute care mai de care mai spectaculoase.

 

ADVERTISEMENT