Anda Adam, în stare de şoc! Ce face actualul ei iubit

Noul iubit al Andei Adam a incercat sa tina ascuns un secret incredibil! Cancan.ro a aflat ca Sorin, barbatul cu muschi care o incalzeste noapte de noapte pe cantareata, a avut probleme grave cu...
18.09.2014 | 08:44
Anda Adam in stare de soc Ce face actualul ei iubit

Noul iubit al Andei Adam a incercat sa tina ascuns un secret incredibil! Cancan.ro a aflat ca Sorin, barbatul cu muschi care o incalzeste noapte de noapte pe cantareata, a avut probleme grave cu legea!

Anda Adam simte din nou fluturasi in stomac in bratele noului ei iubit, alaturi de care a fost surprinsa deja prin oras. Cei doi par ca au planuri serioase si impart deja gastile de prieteni, mai ales cand vine vorba de distractie. Despre Sorin nimeni nu stie nimic, decat ca este foarte indragostit de cantareata, pe care aproape ca o sufoca cu gesturi tandre si sarutari.

Iubitul Andei Adam a avut probleme cu legea
Iubitul Andei Adam a avut probleme cu legea

Cei doi par ca au foarte multe in comun, mai ales mersul la sala. Sorin, la fel ca Anda, are un corp perfect sculptat, iar cantaretei ii place nebunie acest lucru.

Relatia lor este zguduita insa in acest moment de un scandal incredibil, dupa ce cantareata a aflat despre trecutul tenebros al iubitului ei. Secret pe care Sorin a incercat din rasputeri sa-l ascunda. Cancan.ro a primit pe adresa pont@cancan.ro informatia ca tanarul de 28 de ani are un trecut infractional foarte grav!

Retinut pentru clonare de carduri

Astfel, am aflat ca Sorin a fost prins in flagrant, in urma cu doi ani, de catre un politist de la Ordinea Publica din Constanta in timp ce scotea bani de la un bancomat cu ajutorul unor carduri falsificate.

“Am observat masina tanarului parcata in fata bancii si, pentru ca imi era familiara figura sa, l-am urmarit. Am asteptat sa scoata banii din ATM. M-am indreptat catre el, l-am imobilizat si am solicitat ajutorul colegilor din cadrul Sectiei 2 Politie Constanta, care au ajuns in scurt timp la adresa respectiva. El a fost escortat la sediul sectiei pentru audieri”, a declarat la acea vreme inspectorul Constantin Popa.

Asa arata Anda, dupa ore intregi petrecute in sala de forta
Asa arata Anda, dupa ore intregi petrecute in sala de forta

In urma perchezitiei s-au descoprit asupra lui 1.200 de lei si 12 carduri albe care aveau scrise pe ele coduri PIN, dar si un telefon Nokia in care erau salvate doar cu initiale trei numere de telefon.Procurorii au cerut ca Sorin sa fie retinut pentru 20 de zile, insa a reusit sa conteste la Curtea de Apel Constanta decizia acestora.

Contactati de Cancan.ro, Sorin si Anda au refuzat sa faca orice comentariu pe acest caz.

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Tags: