Life

Anda Adam, vacanță departe de România. În ce loc a mers cântăreața pentru a se relaxa

Anda Adam a plecat într-o vacanță departe de România după ce a pierdut procesul în cazul locuinței din Bragadiru. Cântăreața este însoțită de logodnic.
13.07.2022 | 00:20
Anda Adam vacanta departe de Romania In ce loc a mers cantareata pentru a se relaxa
Anda Adam, escapadă romantică alături de iubit. Unde a plecat cântăreața. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina a lăsat deoparte grijile și problemele și nu a stat pe gânduri când a venit vorba de o escapadă romantică cu partenerul de viață. Îndrăgita artistă și omul de afaceri au ales o destinație pe care au mai vizitat-o.

Anda Adam, escapadă romantică alături de iubit. Unde a plecat cântăreața

Anda Adam a ales să se relaxeze după scandalul evacuării din casa din Bragadiru. Vedeta se bucură în aceste momente de o vacanță departe de România, împreună cu logodnicul ei, Eudor Yosif Mohaci, dovadă fiind imaginile din online.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a fotografiat împreună cu afaceristul în timpul zborului cu avionul, dar și în mașină. Îndrăgostiții se țin de mână, un buchet de flori superb fiind nelipsit din peisaj.

Se pare că Anda Adam și iubitul au fugit în Elveția, acolo unde a locuit o perioadă foarte lungă de timp omul de afaceri. Cântăreața se bucură de relaxare și de compania bărbatului cu care urmează să ajungă la altar.

ADVERTISEMENT
Anda Adam și iubitul, în avion
Anda Adam și iubitul, în avion. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Anda Adam, fericită de când se iubește cu Eudor Yosif Mohaci

Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci au amânat petrecerea de logodnă stabilită pentru decembrie 2021, dar asta nu înseamnă că nu continuă să se gândească la nuntă. Se iubesc și sunt fericiți de când drumurile li s-au întâlnit.

„Este un bărbat inteligent care îmi arată foarte mult că mă iubește, în fiecare zi poate face gesturi mai mici sau mai mari prin care îmi demonstrează iubirea pe care mi-o poartă.

ADVERTISEMENT

Este un bărbat foarte romantic. Știți că se spune cei mai iubitori și romantici bărbați sunt francezii. El confirmă această teorie. Mă copleșește în fiecare zi, mă face să mă îndrăgostesc și mai mult de el.

Pentru mine e bărbatul ideal. Este atent, sensibil, implicat la cei din jurul lui, atent la nevoile mele”, mărturisea artista în urmă cu ceva vreme, notează bzi.ro.

ADVERTISEMENT